Spar Boomstraat

  Supermarkt Spar Boomstraat 5-13 in West-Terschelling is een kleine supermarkt goed voor de meeste boodschappen die je dagelijks nodig hebt. De bekendste merken en eigen merken hebben ze gewoon in huis, maar voor een groot aanbod kan je beter ergens anders heen. De prijzen zijn wat duurder dan je ergens anders gewend bent. Dit komt voornamelijk omdat je op een eiland zit, maar over het algemeen is de Spar ook net wat duurder dan andere winkels. Uiteraard zijn er elke week verschillende aanbiedingen die de aankoop van producten weer interessant maakt. Dus ben je op zoek naar een snelle boodschap of heb je geen zin om weer naar het midden van Terschelling te fietsen of te rijden? Dan is dit de plek waar je je inkopen kunt doen!

  Parkeren Spar Boomstraat in West-Terschelling

  Aangezien supermarkt Spar Boomstraat midden in het centrum kun je hier niet terecht met de auto. Je zult dan ook met de fiets of lopend hiernaar toe moeten gaan. Vergis je niet: dit maakt de winkel nog niet rustig. Om het gehele pand vind je fietsen van mensen die hier boodschappen komen doen. Wanneer je deze drukte wil voorkomen is het verstandig om zo vroeg mogelijk deze kant op te rijden. Want wanneer de andere winkels ook geopend zijn lopen de straten langzaam vol en zie je dit ook terug in de winkel. Daarnaast heb je de zekerheid dat er nog brood en andere producten in de schappen ligt.

  Openingstijden Spar Boomstraat Terschelling

  De openingstijden van supermarkt Spar Boomstraat zijn ondanks de locatie toch erg goed! Je kan er namelijk op veel dagen ook ’s avonds terecht. Van maandag t/m vrijdag is de winkel van 8:30 tot 20:00 uur geopend. Op zaterdag sluit het 2 uurtjes eerder, dan is het tot 18:00 uur geopend. Zondag kun je hier terecht vanaf 10 uur en sluit het om 17:00 uur.

  Spar Boomstraat
  Boomstraat 5-13
  West-Terschelling 8881 BS
  Nederland
  Vorig artikelCoop Oosterburen
  Volgend artikelCoop De Bleeck