Coop De Bleeck

  Aan het water op een hele mooie locatie vind je Coop De Bleeck 1 in Stavoren. Een grote supermarkt voor al je boodschappen ten oosten van de stad gelegen aan de haven. Deze winkel is niet de allergoedkoopste maar heeft vaak mooie aanbiedingen. Dit zorgt ervoor dat je toch nog op een goedkope manier alles in kan slaan. Over het algemeen zijn alle bekende merken hier wel te vinden, uiteraard verkopen ze ook volop hun eigen merk. Wil je een ander product ook in de schappen zien? Dan kun je het altijd vragen! Toch houden ze voornamelijk hun standaard aan die ze door het hele land aanhouden.

  Parkeren Coop De Bleeck in Stavoren

  Coop De Bleeck heeft veel ruimte voor parkeerplekken. Dit komt natuurlijk ook door de locatie die juist buiten de stad is. Uiteraard kan het hier ook gewoon druk zijn. Daarom is het aan te raden om in de ochtend je boodschappen te halen. Zo weet je ook zeker dat je alle producten gewoon kunt pakken die je nodig hebt. Wanneer alles toch vol is kun je altijd om het gebouw heen je auto nog kwijt buiten de standaard parkeerplekken. Kom je van de boot? Dan is deze plek ook erg handig voor het inslaan van je voorraadkast. Je kan de boot aanmeren en daarna zo naar de winkel toelopen. Zo is het op alle manieren mogelijk om hier van deze supermarkt gebruik te maken.

  Openingstijden Coop De Bleeck

  De openingstijden van supermarkt Coop De Bleeck in Stavoren zijn ruim en geven je genoeg mogelijkheden om boodschappen te doen. Zo kan je maandag t/m zaterdag er al vanaf 8 uur terecht. Om 8 uur in de avond sluit de winkel en zul je het pand moeten verlaten. Ook zondag kun je hier terecht, dan ben je welkom vanaf 9 uur en sluit het om 13:00 uur. Een mooie plek om te relaxen maar ook zeker om te winkelen: Tot snel bij Supermarkt Coop in Stavoren!

  Coop De Bleeck
  De Bleeck 1
  Stavoren 8715 EJ
  Nederland
  Vorig artikelSpar Boomstraat
  Volgend artikelPoiesz Oudeweg