Coop Oosterburen

  Supermarkt Coop Oosterburen 2-4 in Midsland is een kleine maar fijne supermarkt in het midden van Terschelling. Hoewel het klein is heeft het qua boodschappen wel alles wat je nodig hebt. Of je nu op vakantie bent of (tijdelijk) op dit eiland gaat wonen: deze locatie is prima om al je eten vandaan te halen. De prijzen die je gewend bent in de binnenland kom je hier uiteraard niet tegen. Je bent op een eiland wat de prijzen wat duurder maakt. Wel kom je hier mooie aanbiedingen tegen waardoor je soms toch nog flink goedkoper uit bent dan normaal.

  Parkeren Coop Oosterburen in Midsland

  Coop Oosterburen ligt in het midden van Midsland. Het centrum van dit plaatsje, de kerk, ligt dan ook echt tegenover de winkel. Doordat dit echt een dorp is heb je maar 1 weg dat je erin kan en 1 weg dat je eruit rijdt. Houdt hier rekening mee en volg goed de blauwe borden met een pijl. Het parkeren bij supermarkt Coop Oosterburen is wel goed geregeld. Er zijn 4 parkeerplaatsen naast de winkel waar je maximaal 1 uur met blauwe kaart kan staan. Daarnaast vind je op de weg ernaar toe en op andere locaties ook nog wat parkeerplaatsen. Misschien klinkt dit niet als veel, maar de meeste mensen zullen op de fiets naar een supermarkt gaan. Hierdoor kom je ook niet heel veel auto verkeer hier tegen. Mocht je wel zorgen maken over een parkeerplek is het beter om in de ochtend vroeg gelijk naar de winkel te rijden. Dan is het het rustigste en weet je ook zeker dat je alle boodschappen kan halen.

  Openingstijden Coop Oosterburen op Terschelling

  De openingstijden van supermarkt Coop Oosterburen in Midsland zijn bijna elke dag hetzelfde en best ruim te noemen. Maandag t/m donderdag en zaterdag kan je er namelijk van 8:00 tot 18:00 uur terecht. Vrijdag ben je welkom van 8:00 uur en sluit de winkel om 20:00 uur. Ook zondag is de winkel gewoon geopend, dan kan je er terecht van 9:30 tot 14:00 uur. Zo heb je op elke dag dat je aankomt met de veerboot wel een mogelijkheid om nog wat eten in te slaan.

  Coop Oosterburen
  Oosterburen 2-4
  Midsland 8891 GC
  Nederland
  Vorig artikelJumbo Formerum Terschelling
  Volgend artikelSpar Boomstraat