Poiesz supermarkt Akkrum

  Poiesz supermarkt Akkrum op de Kleef 2 is een middelgrote winkel waar je prima al je dagelijkse boodschappen vandaan kan halen. De winkel is ruim opgezet en heeft een eigen parkeerplaats. In de winkel kun je dan ook prima rustig rondlopen, hier staat de Poiesz dan ook bekend om! Even een kopje koffie of thee drinken, kletsen met de andere bewoners en weer verder.

  Hoewel Akkrum dus een best groot dorp is, is dit echt een lokale buurtwinkel. Het heeft alle producten die je dagelijks nodig hebt en bied zowel de A-merken als hun eigen merk aan. Zo heb je bij alle producten genoeg keuze mogelijkheden. De prijzen zijn over het algemeen wel wat duurder dan je gewend bent. Maar wanneer je op aanbiedingen let kun je hier toch goedkoop je boodschappen vandaan halen.

  Gratis parkeren supermarkt Akkrum

  Zoals hierboven al aangegeven heeft supermarkt Akkrum een eigen parkeerplaats. Hier kan je gratis je auto kwijt mits je een blauwe parkeerkaart gebruikt. Rondom het pand kun je ook parkeren, maar achter het pand zijn zowel tijdens drukke als rustige tijden de meeste plaatsen aanwezig.

  Mocht je de drukte willen vermijden kun je het beste in de ochtend langskomen. Houdt er alleen rekening mee dat het hier eigenlijk altijd druk is bij de kassa. Dit kan ervoor zorgen dat het ondanks dat het rustig is toch best lang duurt voordat je weer buiten bent. Ondanks dat is dit wel een fijne winkel in deze omgeving.

  Openingstijden Poiesz supermarkt Akkrum

  Wanneer je de Poiesz supermarkt in Akkrum wil bezoeken ben je elke dag op de volgende tijden beschikbaar. Maandag t/m woensdag en zaterdag ben je welkom van 8:00 tot 20:00 uur. Op donderdag en vrijdag is het geopend tot 21:00 uur. Zondag kun je hier ook terecht voor je boodschappen. Vanaf 12 uur is de winkel geopend, om 18:00 uur sluit de winkel.

  Poiesz supermarkt Akkrum
  Kleef 2
  Akkrum 8491 BX
  Nederland
  Vorig artikelCoop Ureterp