Coop Ureterp

  Coop Supermarkt Ureterp in Weibuorren 72 is een kleine supermarkt voor al je boodschappen. Het verkoopt alle producten die je nodig hebt. Zowel de bekende A-merken als de eigen merken zijn ruim aanwezig. De prijzen zijn daarentegen wel wat aan de hoge prijs. Daarentegen hebben ze wel elke week goede aanbiedingen waardoor je alsnog goedkoop je producten binnen kan slepen. Zodra je hier binnenloopt merk je dat de gangpaden ruim zijn opgezet. Zo is er zelfs met drukte overzicht en kun je alles gewoon snel vinden.

  Gratis parkeren Coop Ureterp

  Hoewel de supermarkt niet veel ruimte heeft om je auto kwijt te kunnen is er wel een gratis parkeerplaats achter Coop Ureterp. Hoewel dit een lokale supermarkt is, kan het hier wel erg druk zijn. Vandaar ook dat het vaak beter is om in de ochtend of avond je boodschappen te halen. Woon je in het dorp en hoef je niet veel te halen? Dan is fietsen een betere oplossing. Er zijn genoeg fietsenstallingen aanwezig waar je de fiets veilig kunt neerzetten om je boodschappen in te laden. Zo bespaar je parkeertijd en heb je alles wat je nodig hebt sneller in huis.

  Openingstijden supermarkt Coop Ureterp

  De openingstijden van supermarkt Coop in Ureterp zijn over het algemeen hetzelfde als je van andere winkels gewend bent. Zo kun je hier maandag t/m woensdag van 8:00 tot 20:00 uur terecht. Op donderdag en vrijdag is de winkel net wat langer geopend. Dan kun je tot 21:00 uur je boodschappen halen. Uiteraard ben je zaterdag ook gewoon welkom van 8:00 tot 18:00 uur. Zondag is de winkel gesloten waarna het maandag weer open zal zijn. De tijden worden wel gewijzigd wanneer het feestdagen zijn. Daarom is het altijd verstandig om op deze dagen de website van Coop te controleren op wijzigingen. Uiteraard staan deze ook altijd op de deur aangegeven.

  Coop Ureterp
  Weibuorren 72
  Ureterp 9247BC
  Nederland
  Vorig artikelCoop supermarkt in Anjum
  Volgend artikelPoiesz supermarkt Akkrum