Poiesz Pieter Sipmawei

  Supermarkt Poiesz Pieter Sipmawei 9 in Leeuwarden is een middelgrote supermarkt. Het ligt in een gunstige locatie in een woonwijk en bevind zich naast de Lidl. Wanneer je de winkel binnenkomt loop je aan de linkerkant naar binnen. Je ontdekt al snel dat de prijzen wat duurder zijn dan je gewend bent. Toch kun je ook op deze locatie goedkoop je boodschappen halen wanneer je ervoor kiest om alleen aanbiedingen te kopen. De gangpaden zijn smal en de wachttijden bij de kassa lang. Wel hebben ze alle a merken die je van een winkel gewend bent.

  Gratis parkeren Poiesz Pieter Sipmawei

  Parkeren bij de Poiesz Pieter Sipmawei is volledig gratis. Houdt er alleen wel rekening mee dat het hier ontzettend druk is en er maar een paar parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Wel is het mogelijk om hier ook in de omgeving je auto te parkeren. Zet je auto alleen niet bij de flat neer, dan kun je namelijk een boete krijgen. Om de drukte in de winkel en op de parkeerplaats te voorkomen kun je het beste in de ochtend je boodschappen doen. Zo weet je gelijk ook zeker dat alle producten die je nodig hebt nog aanwezig zijn. Is het niet mogelijk om vroeg boodschappen te doen? Kom dan direct na etenstijd! Ook rond dit tijdstip is het heerlijk rustig en heb je alle tijd om je producten te pakken.

  Openingstijden Poiesz Pieter Sipmawei in Leeuwarden

  De openingstijden van deze winkel zijn als volgt. Maandag t/m woensdag en zaterdag kan je hier terecht van 8:00 t/m 20:00 uur. Op donderdag en vrijdag heb je iets langer de tijd en kun je in deze winkel terecht van 8:00 t/m 21:00 uur. Zondag is het ook geopend en kun je van 12:00 t/m 18:00 uur je boodschappen halen bij de Poiesz Pieter Sipmawei. Ruime openingstijden dus waardoor er genoeg keuze is om deze winkel te bezoeken!

  Poiesz Pieter Sipmawei
  Pieter Sipmawei 9
  Leeuwarden 8915 DZ
  Nederland
  Vorig artikelJumbo Sint Vitusplein
  Volgend artikelLidl Pieter Sipmawei