Lidl Pieter Sipmawei

  Kom je ook eens langs bij supermarkt Lidl Pieter Sipmawei 15 in Leeuwarden? Een mooie grote winkel waar je goedkoop je boodschappen kan halen. De paden zijn ruim en de ruimtes overzichtelijk waardoor je heerlijk rustig je producten kan opzoeken. De winkel bevind zich tegenover de Poiesz Sipmawei waardoor je deze twee prima met elkaar kan combineren. De producten die ze op deze locatie verkopen zijn over het algemeen erg goedkoop. Het nadeel is alleen wel dat ze niet alles verkopen. Zo vind je hier bijvoorbeeld geen bekende a-merken en zul je dus vervangende producten moeten vinden. Al met al is de Lidl Pieter Sipmawei nog steeds een fijne winkel om je boodschappen te doen. Zeker door de ligging in een woonwijk.

  Gratis parkeren Lidl Pieter Sipmawei

  Om het pand van de Lidl Pieter Sipmawei heen vind je een aantal gratis parkeerplaatsen. Veel zijn het er alleen niet waardoor parkeren vaak wel een probleem is. Je kunt het beste in de ochtend of in de avond hier winkelen. Anders zul je wel echt moeten zoeken naar een plekje voor je auto. Om het pand heen kun je uiteraard ook op andere plekken je auto zetten. Hiervoor zul je dan wel even moeten lopen. Zet je auto alleen niet bij de flat neer, want dit is verboden.

  Openingstijden Lidl Pieter Sipmawei in Leeuwarden

  De openingstijden van supermarkt Lidl Pieter Sipmawei zijn hetzelfde als de Poiesz. Erg handig als je deze twee winkels wil combineren. Op maandag t/m woensdag kun je hier dus je boodschappen halen van 8:00 t/m 20:00 uur. Ook op zaterdag kun je hier op dezelfde tijdstippen terecht. Donderdag en vrijdag is de winkel 1 uur langer geopend en kan je er winkelen tot 21:00 uur. Zondag ben je ook welkom vanaf 12:00 uur. Dan sluit het pand om 18:00 uur en kun je vanaf maandag weer winkelen. Openingstijden zijn dus goed waardoor je genoeg mogelijkheden hebt.

  Lidl Pieter Sipmawei
  Pieter Sipmawei 15
  Leeuwarden 8915 DZ
  Nederland
  Vorig artikelPoiesz Pieter Sipmawei
  Volgend artikelLidl Kimswerderweg