Jumbo Sint Vitusplein

  Jumbo Sint Vitusplein 3-5 in Stiens is een grote supermarkt aan de rand van het centrum. Het is van alle gemakken voorzien en heeft ruime looppaden. Vind je ergens anders in de buurt een product dat goedkoper is of klopt de prijs bij afrekenen niet? Dan krijg je het product gratis mee! Staan er zoveel mensen in de rij dat jij de 5e wachtende bent? Dan krijg je zelfs al je boodschappen gratis mee. Hierdoor creëert deze winkel een snelle doorgang waardoor je ook met haast prima hier kan shoppen. Een goede plek voor al je boodschappen dus.

  Gratis parkeren Jumbo Sint Vitusplein

  Bij Jumbo Sint Vitusplein kun je, net als bij alle andere locaties in deze plaats, gewoon gratis je auto kwijt. Daarnaast is er ook genoeg plek om zowel je fiets als auto kwijt te kunnen. Doordat de doorstroming in de winkel goed is zul je niet snel merken dat het hier druk is. Wel is het aan te raden om vroeg in de ochtend te gaan om ook te zorgen dat je gewoon alle producten die je nodig hebt binnen kan slepen. De prijzen van deze winkel zijn zonder aanbiedingen altijd de goedkoopste. Maar omdat de Jumbo zelf niet veel aanbiedingen heeft ben je soms toch goedkoper uit bij een andere supermarkt. Uiteraard valt dit ook prima te combineren met een andere locatie in de buurt aangezien deze erg dichtbij zijn.

  Openingstijden Jumbo Sint Vitusplein in Stiens

  De openingstijden zijn als volgt. Maandag t/m woensdag kun je je boodschappen hier halen van 8:00 tot 20:00 uur. Ook op zaterdag kun je in dit tijdsbestek hier terecht. Donderdag en vrijdag is de winkel iets langer geopend en kun je tot 21:00 uur je ingrediënten ophalen. Ook op zondag is de Jumbo Sint Vitusplein geopend, namelijk van 12:00 tot 18:00 uur. Genoeg tijdsbestek dus om op jouw eigen tijdstip alle producten binnen te slepen.

  Jumbo Sint Vitusplein
  Sint Vitusplein 3-5
  Stiens 9051BT
  Nederland
  Vorig artikelAlbert Heijn Wythusterwei
  Volgend artikelPoiesz Pieter Sipmawei