Poiesz Oudeweg

  Supermarkt Poiesz Oudeweg 34A in Drachten is een middelgrote winkel gelegen aan de rand van het stadscentrum. Hier boodschappen halen is hierdoor erg handig als je toch al naar de stad moest! In de omgeving vind je niet alleen een Poiesz maar ook een Lidl en een Aldi waardoor je gelijk al je ingrediënten bij verschillende winkels kan halen.

  De Poiesz zelf is een winkel waar je voornamelijk heen moet gaan als je geen haast hebt. Lekker relaxt je boodschappen pakken, even wat koffie drinken en dan een praatje maken in de rij voor de kassa is hier dan ook heel normaal. Heb je wat meer haast? Dan kan je beter even een andere winkel pakken. De producten zelf zijn over het algemeen wat duurder dan in andere winkels tenzij het in de aanbieding is. Wanneer je op de aanbiedingen let kan je hier namelijk juist ontzettend goedkoop alles vandaan halen. Hierdoor is Poiesz Oudeweg zeker een aanrader.

  Parkeren Poiesz Oudeweg

  Doordat Poiesz Oudeweg aan de rand van het centrum ligt is het parkeren helaas betaald. Ook in de omgeving kan je niet gemakkelijk je auto gratis kwijt waardoor betalen toch wel de beste oplossing is. Het voordeel is dat er hier wel altijd parkeerplek te vinden is. Zelfs op de drukkere tijden kun je hier gewoon prima terecht. Wil je toch gewoon gratis hier winkelen? Dan kan je er natuurlijk wel voor kiezen om in de avonduren langs te komen. Zeker rond 19:00 uur kan het heerlijk rustig zijn en heb je ook geen parkeerkosten. Let wel op de koopavonden, ook dan zul je gewoon in de avond moeten betalen.

  Openingstijden Poiesz Oudeweg in Drachten

  De openingstijden bij Poiesz Oudeweg in Drachten zijn als volgt. Maandag t/m woensdag en zaterdag is de supermarkt geopend van 8:00 tot 20:00 uur. Op donderdag en vrijdag heb je zelfs nog wat langer de tijd om te winkelen en is het tot 21:00 uur open. Ook op zondag is de winkel gewoon open. Dan kun je hier terecht van 11:00 tot 18:00 uur.

  Poiesz Oudeweg
  Oudeweg 34a
  Drachten 9203AH
  Nederland
  Vorig artikelCoop De Bleeck
  Volgend artikelJumbo stationsweg