Jumbo stationsweg

  Aan de noordkant van Drachten vind je supermarkt Jumbo Stationsweg 164. Deze locatie is ruim opgezet waardoor je er ook gelijk op een gemakkelijke manier alle boodschappen vandaan kunt halen. De winkel op zichzelf is echt gemaakt om jou zo snel mogelijk te helpen. Zijn alle kassa’s bezet en sta je 5e in de rij? Dan krijg je zomaar al je boodschappen gratis mee naar huis! Dit alles om te zorgen dat de klant gewoon zo snel mogelijk wordt geholpen. Ook hebben ze een laagste prijs garantie, helaas geld dit niet op aanbiedingen. De Jumbo Stationsweg is hierdoor een fijne plek om al je boodschappen te doen.

  In de buurt van deze winkel bevind zich ook de Aldi wat perfect geschikt is als aanvulling om je boodschappen mee te combineren. Daarnaast vind je hier onder andere een bakker, kruidvat en etos.

  Gratis Parkeren Jumbo Stationsweg

  Wanneer je voor het eerst aan komt rijden bij deze Jumbo supermarkt is het even zoeken hoe je hier goed kunt komen. Het is namelijk een eenrichtingsweg. Hierna is het zoeken geblazen naar een plekje om je auto te parkeren. De parkeerplaatsen zijn volledig gratis, dit maakt deze locatie voor iedereen een fijne plek om inkopen te doen. Meestal staat deze parkeerplaats dan ook erg vol waardoor het aan te raden is om in de ochtend rond 11 uur of in de avond je producten te kopen om de grootste drukte te vermijden.

  Openingstijden Jumbo Stationsweg in Drachten

  De Jumbo Stationsweg is elke dag geopend. Zo kan je er van maandag t/m zaterdag terecht van 8:00 tot 21:00 uur. Op zondag zijn de tijden natuurlijk net even wat anders. Dan kan je er terecht van 11:00 tot 19:00 uur. Dit zijn ruimere tijden dan andere winkels in de buurt waardoor je ook als je iets vergeten bent in de avond hier nog terecht kan. Tijdens feestdagen kunnen de tijden wat veranderen. Dit wordt altijd getoond op de deur van de winkel. Daarnaast zal dit ook te vinden zijn op de website van de Jumbo Stationsweg. Wanneer probeer jij deze supermarkt eens uit?

  Jumbo stationsweg
  Stationsweg 164
  Drachten 9201GT
  Nederland
  Vorig artikelPoiesz Oudeweg
  Volgend artikelLidl Uniawei