Lidl Trambaan

  Supermarkt Lidl Trambaan 9 in Oosterwolde: een grote supermarkt voor al je boodschappen. Door de ligging dicht bij de Albert Heijn en het centrum is dit een perfecte locatie om te combineren wanneer je meer dan 1 product nodig hebt. Zo kan je even naar de stad heerlijk shoppen voordat je doorgaat naar de winkel. De winkel zelf is voornamelijk bekend van de groente en fruit. Daarnaast is de winkel vaak goedkoper dan andere winkels in de omgeving. Zeker als je op de aanbiedingen let kun je hier bij Lidl Trambaan goed je boodschappen halen. De echte bekende producten vind je hier alleen niet zo snel, maar toch is een bezoekje hier zeker de moeite waard. Zeker als je van nieuwe producten uitproberen houdt!

  Parkeren Lidl Trambaan

  Het parkeren bij Lidl Trambaan is voor 1 uur lang gratis met een blauwe kaart. Dit lijkt veel, maar voordat je het weet is de tijd alweer om. Wanneer je van tevoren al weet dat je dit niet gaat halen is het verstandig om de auto net iets verder in een woonwijk te parkeren. Dan heb je geen tijdslimiet en kun je gewoon gratis het centrum bezoeken. De Lidl Trambaan is meestal wel een winkel wat druk bezocht wordt. Wil je de drukte wat vermijden dan kun je het beste op dinsdag of donderdag je boodschappen halen. Qua dagdeel is de ochtend altijd het rustigste. Zeker rond een uur of 10 zul je niet veel mensen tegenkomen. Een perfect moment om op een rustige manier alles in te slaan.

  Openingstijden Lidl Trambaan in Oosterwolde

  Wanneer je naar openingstijden van de Lidl Trambaan kijkt zie je dat de supermarkt elke dag geopend is. Zo kan je er maandag t/m woensdag en zaterdag om 8 uur al terecht en sluit de winkel om 20:00 uur. Op donderdag en vrijdag kan je er 1 uur langer winkelen en zondag is het van 11 tot 18:00 uur geopend. De tijden blijven eigenlijk altijd hetzelfde tenzij er een feestdag is: dan kun je het beste even de website van de eigenaar bekijken voor de juiste tijden.

  Lidl Trambaan
  Trambaan 9
  Oosterwolde 8431WB
  Nederland
  Vorig artikelLidl Tramweg
  Volgend artikelPoiesz Oostenburg