Poiesz Hearewei

  Poiesz Hearewei 2 is een middelgrote supermarkt in Workum. Door de ligging naast de Aldi worden beide winkels, die tevens de enige supermarkten zijn in deze stad, vaak gecombineerd. Zo kun je van beide winkels de beste producten op een snelle manier halen. De Poiesz is ruim opgezet waardoor je snel het overzicht hebt. Toch is het wel gemaakt voor iemand die van rustig winkelen houdt. Mocht je haast hebben kun je hier beter niet langs aangezien je vaak wel lang bij de kassa moet wachten. Over het algemeen zijn de prijzen hier aan de dure kant. Ben je iemand die echt alleen aanbiedingen koopt? Dan zul je juist merken dat je ook hier goedkoop zou kunnen winkelen. Naast de bekende a merken verkopen ze hier ook mindere bekende merken. Daarnaast hebben ze hun eigen merk genaamd Perfekt.

  Gratis parkeren Poiesz Hearewei

  Voor het pand van Poiesz Hearewei bevind zich een eigen gesloten terrein waar je je auto gratis kan parkeren. Er is genoeg ruimte waardoor je nooit zorgen hoeft te maken of er nog een plekje over is. Wel is het verstandig om niet rond de drukkere tijdstippen te gaan winkelen aangezien het in de supermarkt wel druk aan kan voelen. Let er ook op dat deze parkeerplekken in de avond afgesloten worden. Laat je auto dus niet staan als je nog ergens anders heen moet.

  Openingstijden Poiesz Hearewei in Workum

  De openingstijden van supermarkt Poiesz Hearewei komen over het algemeen wel overeen met andere supermarkten. Zo kun je hier maandag t/m woensdag en zaterdag terecht van 8:00 tot 20:00 uur. Donderdag en vrijdag ben je 1 uur langer welkom en sluit de winkel om 21:00 uur. Ook op zondag is het gewoon geopend, op deze dag kun je hier vanaf 10:30 uur winkelen. Om 18:00 uur sluiten de deuren zodat ze maandag weer nieuwe aanbiedingen kunnen aanbieden.

  Poiesz Hearewei
  Hearewei 2
  Workum 8711GD
  Nederland
  Vorig artikelPoeisz Oudehaske
  Volgend artikelAldi Hearewei