Albert Heijn Conradi Veenlandstraat

  Albert Heijn Conradi Veenlandstraat 4 in Damwoude oftewel Damwâld is een supermarkt naast het winkelcentrum. Een perfecte plek om al je boodschappen vandaan te halen terwijl je ook nog wat andere winkels bezoekt. Deze winkel heeft alle bekende merken in huis, daarnaast verkopen ze ook hun eigen merk. De gangpaden zijn over het algemeen wat ruimer en de verpakkingen wat luxer. De prijs is hier dan ook naar en wat duurder dan andere locaties. Toch als je op de bonus aanbiedingen let kan je toch nog goedkoper uitkomen.

  Al met al is dit een goede winkel om je boodschappen vandaan te halen wanneer je in Damwoude bent. En je kan het prima combineren met de Lidl die iets verderop zit.

  Parkeren Albert Heijn Conradi Veenlandstraat

  Voor het parkeren bij Albert Heijn Conradi Veenlandstraat hoef je geen gekke manoeuvres uit te halen. Er is hier namelijk gewoon een gratis parkeerterrein aanwezig. Daarnaast is er genoeg plek om je auto neer te zetten. Mocht je iets dichter bij willen staan is het verstandig om iets eerder op de dag boodschappen te halen. Maar bij dit pand hoef je je niet druk te maken over een parkeerplek: er is altijd genoeg ruimte in de omgeving.

  Openingstijden Albert Heijn Conradi Veenlandstraat in Damwoude

  De openingstijden van Albert Heijn Conradi Veenlandstraat in het mooie Damwoude zijn erg simpel. Het is namelijk elke dag hetzelfde. Je kan er van maandag t/m zaterdag terecht van 8:00 tot 21:00 uur. Op zondag is de winkel gesloten en zul je gebruik moeten maken van de andere mogelijkheden. Wel kan je op deze dag gebruikmaken van het pick-up point systeem. De rustigste momenten in de winkel zijn rond 10 uur, daarnaast is het vanaf 20:00 uur ook altijd fijn om te winkelen. Zo voorkom je de drukte en kun je iets rustiger om je heen kijken. Toch is dit een goed ingedeelde winkel waardoor je de grootste drukte niet op gaat merken.

  Albert Heijn Conradi Veenlandstraat
  Conradi Veenlandstraat 4
  Damwoude 9104BN
  Nederland
  Vorig artikelPoiesz Duerswaldmer Wei
  Volgend artikelCoop Olfert Pieter Lapstraat