Poiesz De Houtduif

  De supermarkt Poiesz De Houtduif 1 is een middelgrote winkel ten noordoosten van Dokkum. Het ligt midden in een woonwijk waardoor het een erg populaire locatie is. Over het algemeen heeft de Poiesz de Houtduif veel aanbiedingen. Dit zorgt er wel voor dat de producten die niet in de aanbieding zijn relatief duurder verkocht worden. Wel kan je hier alle boodschappen vinden die je dagelijks nodig hebt: ook bekende merken zoals Lays chips en Danoontje kun je hier gewoon vinden. Daarnaast probeert de Poiesz supermarkt hun eigen merk genaamd Perfekt steeds verder uit te breiden.

  Gratis parkeren Poiesz De Houtduif

  Doordat de Poiesz de Houtduif in een woonwijk zit kun je erg gemakkelijk parkeren. Het parkeren hier is dan ook gratis. Wel is het nadeel dat het hier erg druk kan zijn. Dit kan je voorkomen door vroeg in de ochtend te gaan en het weekend te vermijden. In de supermarkt zelf is er wel genoeg ruimte om te lopen en je boodschappen te pakken. Het grote nadeel aan deze supermarkt is wel dat er eigenlijk altijd wel een wachtrij staat voor de kassa. Dit komt omdat ze, net als de andere Poiesz supermarkten meestal maar 1 of 2 kassa’s open hebben. Heb je haast of wil je liever snel winkelen? Ga dan naar de Jumbo Hantumerweg, dit is iets verder rijden maar wachtrijen zul je hier waarschijnlijk niet tegenkomen.

  Zeker als je het combineert met een andere winkel kan je hier erg goedkoop je boodschappen halen. Zo zijn er veel mensen die puur voor de aanbiedingen hier boodschappen doen en de rest bij andere supermarkten halen. Wees er dus snel bij: want het kan zo zijn dat producten al op de eerste dag uitverkocht zijn.

  Openingstijden Poiesz De Houtduif in Dokkum

  De openingstijden van de Poiesz de Houtduif zijn erg simpel. Elke dag is het namelijk geopend vanaf 08:00 uur en de meeste dagen sluit het om 20:00 uur. Op donderdag is de winkel iets langer open, dan is het tot 21:00 uur geopend en op vrijdag kan je er tot 20:00 uur terecht. Zondag is de winkel helaas gesloten behalve op koopzondagen. Dan is de winkel van 12:00 tot 17:00 uur geopend.

  Poiesz De Houtduif
  De Houtduif 1
  Dokkum 9101GP
  Nederland
  Vorig artikelJumbo Hantumerweg
  Volgend artikelAldi Hogedijken