Poiesz Arumerweg

  Supermarkt Poiesz Arumerweg 72 in Witmarsum is een kleine maar handige supermarkt voor je boodschappen. Hoewel het niet groot is, is het wel van alle gemakken voorzien. Zo heeft de winkel alle bekende merken en tevens ook een eigen merk genaamd Perfekt. Poiesz Arumerweg is echt gericht op comfort en relaxte sfeer. Zo staan er ook stoelen en koffie in het pand en kun je gewoon lekker rustig overal langs lopen. Mocht je haast hebben is dit dus niet de winkel voor jou, hoewel je er wel alles kan halen wat je nodig hebt. Let er wel op dat dit de enige plek in het dorp is om boodschappen te doen. Waardoor de keuze al snel gemaakt is. De winkel zelf is over het algemeen duurder dan andere supermarkten die je gewend bent. Toch kan je hier wel goedkoop je ingredi├źnten halen als je op de aanbiedingen let.

  Parkeren Poiesz Arumerweg

  Parkeren bij de Poiesz Arumerweg is goed voor mekaar. Ze hebben een eigen parkeerterrein waar genoeg plek is voor iedereen. Wel is het langwerpig waardoor je bij drukte toch nog ontzettend ver moet lopen. Bij drukte is het ook mogelijk om in de straat te parkeren. Beide mogelijkheden zijn gewoon gratis. Toch is in de straat staan echt niet optimaal omdat je dan een hele reis moet maken om bij je auto te komen. Mocht je dit alles willen vermijden kan je het beste in de ochtend je boodschappen doen. Dan is het rustiger dan de rest van de dagen wat ook zorgt dat je sneller bij de kassa aan de beurt bent.

  Openingstijden Poiesz Arumerweg in Witmarsum

  De openingstijden bij Poiesz Arumerweg in Witmarsum zijn als volgt. Van maandag t/m woensdag is de supermarkt geopend van 8:00 tot 20:00 uur. Donderdag en vrijdag kan je er 1 uur langer terecht en zul je om 21:00 uur het pand moeten verlaten. In het weekend zijn de tijden net even iets anders. Zo kun je op zaterdag van 8:00 tot 18:00 uur boodschappen doen en op zondag van 10:30 tot 18:00 uur. Al met al een prima winkel voor als je in dit prachtige dorp bent.

  Poiesz Arumerweg
  Arumerweg 72
  Witmarsum 8748AE
  Nederland
  Vorig artikelAlbert Heijn Stipeplein
  Volgend artikelLidl Sallandlaan