Albert Heijn Stipeplein

  Supermarkt Albert Heijn Stipeplein 14 in Oosterwolde is een relatief grote winkel waar je simpel en snel je boodschappen kan doen. Het ligt namelijk aan de westhoek van het centrum. Een prima plek om een bezoek aan de stad te combineren met het halen van boodschappen. Dichtbij deze locatie vind je ook een Action, Hema en de Lidl. Wanneer je de Albert Heijn Stipeplein binnenloopt merk je dat alles goed en ruim is ingedeeld. Daarnaast kun je hier alle producten die je nodig hebt gewoon vinden. Qua prijs ligt deze supermarkt wel wat hoger dan andere winkels, tenzij je natuurlijk de zogenaamde Bonus aanbiedingen pakt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om eigen merk producten mee te nemen.

  Parkeren Albert Heijn Stipeplein

  Het parkeren bij Albert Heijn Stipeplein is op rustige momenten vrij eenvoudig. Precies voor de winkel vind je namelijk een parkeerplaats. Daarnaast kun je hier 1 uur lang gratis parkeren. Aangezien deze parkeerplaats ook gebruikt wordt voor het centrum kan het hier wel erg druk zijn. Hierdoor is het verstandig om vroeg of laat naar de supermarkt te gaan. Zo voorkom je dat je geen parkeerplaats hebt. Zijn alle parkeerplaatsen bezet of wil je langer dan 1 uur winkelen? Dan kan je de auto ook iets verderop parkeren. Hier geld het limiet van 1 uur namelijk niet en kun je gewoon de hele dag vrij staan.

  Openingstijden Albert Heijn Stipeplein in Oosterwolde

  De openingstijden van Albert Heijn Stipeplein zijn ruim waardoor je zelf kan kiezen wanneer je de winkel bezoekt. Zo kan je er maandag t/m zaterdag terecht van 08:00 tot 21:00 uur. Op zondag zijn de tijden net iets anders en kan je van 11:00 tot 18:00 uur gebruik maken van de supermarkt. Wil je de echte drukte voorkomen? Dan kan je het beste komen om half 10. Wanneer je liever in de avond winkelt kun je het beste rond 20:00 uur komen. Zo weet je zeker dat je nog genoeg tijd hebt om al je boodschappen op een rustige manier in te slaan.

  Albert Heijn Stipeplein
  Stipeplein 14
  Oosterwolde 8431WE
  Nederland
  Vorig artikelCoop Olfert Pieter Lapstraat
  Volgend artikelPoiesz Arumerweg