Lidl Sallandlaan

  Lidl Sallandlaan 31 in Heerenveen is voor deze winkel een grote supermarkt. Het heeft alle producten qua boodschappen die je dagelijks nodig hebt. Toch vind je hier niet de bekende merken wat je normaal op tv ziet. Wel zijn hier unieke ingrediënten waar je heerlijk eten van kan maken: zowel buitenlands als puur Hollands. Het staat voornamelijk bekend om de kwaliteit van hun groente en fruit. Dit is namelijk al jaren de beste kwaliteit in heel Nederland. Wanneer je de winkel doorloopt merk je dat de paden ontzettend krap zijn. En hoewel het al een aantal verbouwingen heeft doorstaan is de locatie niet veel groter te krijgen aangezien het midden in een woonwijk staat. Toch is het een prima pand om gewoon al je boodschappen vandaan te halen. De prijzen zijn aangenaam, de aanbiedingen zeer prettig en de groente en fruit uitermate goed.

  Parkeren Lidl Sallandlaan

  Parkeren bij Lidl Sallandlaan is in de meeste gevallen erg lastig. De supermarkt heeft wel aan de voorkant een parkeerplaats maar deze is zo klein dat het eigenlijk altijd vol staat. Gelukkig is er het parkeren hier wel gratis en kan je in de omgeving in alle wijken ook prima je auto kwijt. Wel zul je dan met je boodschappenwagen flink ver moeten lopen. Wil je dit vermijden dan is het verstandig om zo vroeg of zo laat mogelijk hiernaar toe te gaan en uiteraard alle weekenden te vermijden. Hoewel ook dit geen garantie geeft op een parkeerplek zorgt dit er wel voor dat er geen rij bij de kassa staat

  Openingstijden Lidl Sallandlaan in Heerenveen

  De openingstijden bij Lidl Sallandlaan in Heerenveen zijn erg ruim. Je kan er namelijk maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur je boodschappen doen. Dit is ruimer dan de meeste winkels in deze omgeving wat natuurlijk erg voordelig is. Op zondag kun je hier terecht van 12:00 tot 18:00 uur. Al met al een fijne winkel die je zeker niet moet missen als je je groente en fruit wil halen!

  Lidl Sallandlaan
  Sallandlaan 31
  Heerenveen 8443BC
  Nederland
  Vorig artikelPoiesz Arumerweg
  Volgend artikelJumbo Formerum Terschelling