PLUS Lunenborg Kimswerderweg

  PLUS Lunenborg Kimswerderweg 48 is een grote supermarkt in Harlingen. Het is een vrij dure winkel voor jouw boodschappen. Toch kan het voordelig zijn wanneer je op de koopjes let. Naast de bekende merken verkopen ze ook een aantal eigen en unieke producten. Daarnaast verkopen ze hier bloemen. Dicht bij deze locatie vind je ook een Lidl, Action en Bristol. Zo kan je naast het winkelen ook gelijk wat andere spullen halen. Door de ligging aan de zijkant van een woonwijk is dit een perfecte locatie om al je producten vandaan te halen. De rijen zijn ruim opgezet en genieten van een heerlijk kopje koffie of thee is gewoon mogelijk. Wanneer je haast hebt kun je hier ook prima winkelen. Houdt er alleen wel rekening mee dat er een rij zal staan bij de kassa.

  Gratis parkeren PLUS Lunenborg Kimswerderweg

  Voor het pand is er genoeg plaats om je auto te parkeren. Op drukke dagen is het direct voor het gebouw wel al snel vol. Gelukkig is er een paar meter verderop ook nog genoeg parkeerplaats. Wil je de drukte voorkomen, kom dan op maandag of dinsdag in de ochtend. Daarnaast zijn de avonden na etenstijd ook altijd goede opties. Zeker voor het parkeren van je auto kan dit veel schelen, maar ook in de winkel zul je het verschil snel merken. Kom je hier op de fiets? Ook dan kun je je fiets voor de deur zetten zonder problemen. Zo kan je gelijk al de boodschappen in de fietstassen laden.

  Openingstijden PLUS Lunenborg in Harlingen

  De openingstijden van supermarkt PLUS Lunenborg op de Kimswerderweg zijn ruim. Dit is natuurlijk erg fijn want zo heb je genoeg keuzes op een dag qua tijd. Maandag t/m zaterdag is de winkel geopend van 8:00 tot 21:00 uur. Daarnaast is het zondag ook open vanaf 12:00 uur. Op deze dag sluit de winkel om 18:00 uur.

  PLUS Lunenborg Kimswerderweg
  Kimswerderweg 48
  Harlingen 8862 TS
  Nederland
  Vorig artikelLidl Kimswerderweg
  Volgend artikelAlbert Heijn Zuiderhaven