Lidl Kimswerderweg

  Supermarkt Lidl Kimswerderweg 52 is een middelgrote winkel in Harlingen waar je goedkoop je boodschappen vandaan kan halen. Samen met de Action, Bristol en Plus is het gevestigd ten Zuid-westen aan de snelweg en woonwijk. Door deze ligging is het een perfecte plek om al je producten vandaan te halen. Over het algemeen is de prijs erg goedkoop. Toch vind je hier niet alle bekende producten. Ze verkopen veel eigen materiaal en niet de a-merken. Vooral op groente en fruit staan ze goed bekend, maar ook voor al het andere kan je hier prima terecht. Door de vele aanbiedingen en lage prijzen kun je hier op een goedkope manier al je eten inslaan.

  Gratis parkeren Lidl Kimswerderweg

  Bij het pand van Lidl Kimswerderweg is genoeg ruimte om je auto gratis te parkeren. Zelfs op drukke dagen is er genoeg ruimte te vinden. Om toch te voorkomen dat je product net weg is kun je wel het beste vroeg in de ochtend komen. Zo voorkom je ook de drukte in de winkel zelf. De supermarkt is namelijk best wel krap ingesteld waardoor je er met drukte moeilijk kan lopen. Daarnaast zijn de kassa’s altijd flink bezet. Uiteraard is het ook mogelijk om in de avond na het eten er langs te gaan.

  Openingstijden Lidl Kimswerderweg in Harlingeen

  De openingstijden van supermarkt Lidl Kimswerderweg zijn als volgt. Maandag t/m zaterdag kun je hier vanaf 8:00 uur terecht. Al deze dagen sluiten de deuren om 21:00 uur. Ook op zondag is de winkel geopend, namelijk van 11:00 tot 18:00 uur. De tijden zijn hierdoor ruimer dan andere locaties waardoor je meer tijd hebt om je benodigdheden in te slaan. Wees er alleen wel snel bij! Druk bezochte locaties zoals deze hebben wel eens een tekort aan producten waardoor je dus net buiten de boot vist. Toch is de Lidl Kimswerderweg een mooie winkel voor al je dagelijkse aankopen, aanrader dus!

  Lidl Kimswerderweg
  Kimswerderweg 52
  Harlingen 8862 TS
  Nederland
  Vorig artikelLidl Pieter Sipmawei
  Volgend artikelPLUS Lunenborg Kimswerderweg