Albert Heijn Zuiderhaven

  Albert Heijn Zuiderhaven 8: een grote supermarkt in het centrum van Harlingen. Een mooie plek om al je boodschappen in 1 keer vandaan te halen. Wanneer je in deze winkel komt merk je dat de looppaden breed zijn en je veel keuze om je heen hebt. De winkel heeft alle bekende merken en geeft je veel mogelijkheden om uit te kiezen. De prijzen zijn wel wat duurder dan je gewend bent tenzij je voor de bonus aanbiedingen gaat. Wanneer je hier op let kan je toch goedkoop boodschappen doen bij de Albert Heijn Zuiderhaven. Hierdoor is dit een locatie die voor veel mensen in de omgeving gebruikt wordt als de basis van al hun inkopen.

  Gratis parkeren Albert Heijn Zuiderhaven

  Wanneer je het privé terrein oprijdt moet je door poortjes heen. Deze staan meestal open maar soms zijn ze ook gesloten. Dit maakt niet uit, ook als de poorten gesloten zijn kun je hier gewoon gratis parkeren. Het eerste uur van je boodschappen halen is namelijk volledig gratis. Op het parkeerterrein zijn genoeg parkeerplaatsen aanwezig. Zelfs als het druk is kun je hier gewoon rustig je boodschappen doen. Wil je toch de volledige drukte voorkomen? Dan is het verstandig om wat eerder op de dag te komen. Zo zijn er op maandag en dinsdag in de ochtend bijna geen bezoekers te vinden. In het weekend is het uiteraard wat drukker. Kun je dit niet vermijden? Zorg dan gewoon dat je ook dan vroeg in de ochtend gaat.

  Openingstijden Albert Heijn Zuiderhaven in Harlingen

  De openingstijden van supermarkt Albert Heijn Zuiderhaven zijn ruim. Maandag t/m zaterdag is het pand geopend vanaf 8:00 uur en sluit het om 21:00 uur. Ook op zondag is de winkel geopend, namelijk van 12:00 tot 18:00 uur. Door al deze dingen te combineren is dit een prachtige locatie om al je eten in te slaan. Of je hier nu woont of op vakantie bent: met de Albert Heijn Zuiderhaven weet je zeker dat je alles binnensleept wat je nodig hebt.

  Albert Heijn Zuiderhaven
  Zuiderhaven 8
  Harlingen 8861 XB
  Nederland
  Vorig artikelPLUS Lunenborg Kimswerderweg
  Volgend artikelJumbo Stationsweg Grou