Plus Berkenbosch

  Plus Berkenbosch op de Molenlaan 8 in Beetsterzwaag is een kleine tot grote supermarkt. Het bevind zich aan de hoofdstraat in dit dorp, toch kun je er hier niet binnenlopen. Je zult er aan de achterkant van het pand binnen moeten lopen. Hier is tevens ook een groot parkeerterrein aanwezig. In deze winkel vind je alle bekende merken en producten. Daarnaast verkopen ze hun eigen merken voor mooie prijzen. De producten zijn over het algemeen duur geprijsd. Maar door goed op de aanbiedingen te letten kun je alsnog goedkoop je boodschappen inslaan. Druk is de winkel over het algemeen niet, wel kun je ervan uitgaan dat je bij de kassa moet wachten. Aangezien het ondanks de grote wel echt een dorpswinkeltje is, is er niet heel veel personeel aanwezig. Voorheen was deze C1000 Berkenbosch maar sinds 2015 is dit overgenomen door de Plus.

  Parkeren Plus Berkenbosch

  Achter het pand bevinden zich een aantal gratis parkeerplaatsen. Dit zijn er genoeg voor de bezoekers die hier elke week komen. Toch kan het wel veel voordeel hebben om rond rustige tijden aan te komen. Hierdoor hoef je minder lang in de rij te staan en weet je zeker dat de producten die je nodig hebt nog aanwezig zijn. Vroeg in de ochtend en laat in de avond zijn dan ook de beste tijden om hier je boodschappen te halen. Voor de parkeer locaties hoef je in ieder geval niet te zoeken of te betalen!

  Openingstijden Plus Berkenbosch in Beetsterzwaag

  Elke week is supermarkt Plus Berkenbosch 7 dagen geopend. Maandag t/m woensdag en zaterdag kun je er van 8:00 tot 20:00 uur terecht. Donderdag en vrijdag ben je nog een uurtje langer welkom en kan je rustig je boodschappen inslaan tot 21:00 uur. Op zondag heb je meer tijd op inkopen te doen dan andere supermarkten in de buurt. De winkel is dan namelijk geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

  Plus Berkenbosch
  Molenlaan 8
  Beetsterzwaag 9244 EA
  Nederland
  Vorig artikelLekker Makkelijk Dorpsstraat
  Volgend artikelJumbo Kruisdobbe