Lidl Uniawei

  Supermarkt Lidl Uniawei 2 in Stiens is een middelgrote winkel waar je makkelijk je boodschappen kan halen. De winkel is over het algemeen niet duur en heeft een groot assortiment. Doordat deze winkel zich naast de Poiesz bevind kun je hier gelijk al je eten en drinken vandaan halen. Een perfecte plek dus om heen te gaan. Wanneer je bij de Lidl Uniawei komt zul je wel merken dat de bekende merken missen. Gelukkig hebben ze wel veel andere merken staan die vaak even goed zijn. Wil je toch liever de A-merken hebben? Dan kan je beter langs de Poiesz Uniawei rijden.

  Gratis Parkeren Lidl Uniawei

  Wanneer je in het zuiden van Stiens aankomt en het terrein oprijdt zie je al gelijk dat parkeren geen probleem is. Daarnaast is het ook nog eens volledig gratis. Wel is het regelmatig erg druk hier waardoor je soms beter net even een ander tijdstip kan langskomen. Denk bijvoorbeeld aan het weekend en de middagen. Wil je de drukte vermijden? Kom dan in de ochtend of in de avond. In het weekend kan je het beste zo vroeg mogelijk langskomen om rustig je boodschappen in te slaan.

  Openingstijden Lidl Uniawei in Stiens

  De Lidl Uniawei is, net als de andere winkels in de buurt, elke dag geopend. Zo kan je er maandag t/m woensdag en zaterdag terecht vanaf 8:00 uur en sluit de winkel om 20:00 uur. Donderdag en vrijdag heb je 1 uur langer de tijd en blijft de winkel open tot 21:00 uur. Ook op zondag kun je hier gewoon terecht van 12:00 tot 18:00 uur. Al met al is dit een fijne winkel om op een goedkope manier je boodschappen in te slaan. Zeker als je van fruit houdt is dit een aanrader aangezien de kwaliteit hiervan beter is dan andere locaties. En wie kan er nou niet genoeg krijgen van heerlijke stukken fruit?

  Lidl Uniawei
  Uniawei 2
  Stiens 9051BC
  Nederland
  Vorig artikelJumbo stationsweg
  Volgend artikelPoiesz Uniawei