Poiesz Uniawei

  Poiesz Uniawei 4 in Stiens is een middelgrote supermarkt in het zuiden op een gunstige locatie. Doordat het naast Lidl Uniawei bevind is dit een mooie plek om een aantal, of gelijk al je boodschappen te halen. Deze winkel is over het algemeen duurder dan andere locaties. Wel heeft het alle bekende merken en verkoopt het ook hun eigen productielijn. Hoewel de prijzen wat duurder zijn kun je hier erg voordelig je boodschappen vandaan halen wanneer je op de aanbiedingen let. Uiteraard is het ook mogelijk om de andere producten daarna bij de Lidl te halen.

  Gratis parkeren Poiesz Uniawei

  Bij de Poiesz Uniawei kun je gratis je auto parkeren. Let er wel op dat het niet altijd rustig hier is en je het beste in de ochtend je boodschappen kan ophalen. Mocht je toch tijdens drukkere tijden naar de supermarkt gaan is er altijd wel plek om je auto te parkeren. Er zijn namelijk ruim voldoende parkeerplaatsen geplaatst. Wel kan het zijn dat een aantal producten al op zijn. Zeker als het een aanbieding is komt dit wel regelmatig voor. Hierdoor is het toch aan te raden om wat eerder in de week te komen en het liefst zo vroeg mogelijk. Let er wel op dat op maandag ochtend vaak de schappen nog gevuld worden en de nieuwe prijzen nog niet hangen.

  Openingstijden Poiesz Uniawei in Stiens

  Net als de andere winkels heeft ook de Poiesz Uniawei ruime openingstijden. Zo is de supermarkt ook elke dag geopend. Maandag t/m woensdag en zaterdag kun je er terecht vanaf 8:00 uur. In de avond om 20:00 uur zal het pand gesloten worden. Donderdag en vrijdag ben je iets langer welkom en kun je hier terecht van 8:00 tot 21:00 uur. Liever op zondag winkelen? Ook dat is mogelijk! De openingstijden op deze dag zijn van 12:00 tot 18:00 uur. Genoeg tijd om alles in huis te halen dus!

  Poiesz Uniawei
  Uniawei 4
  Stiens 9051BC
  Nederland
  Vorig artikelLidl Uniawei
  Volgend artikelAlbert Heijn Wythusterwei