Jumbo Formerum Terschelling

  Jumbo Formerum 16 in Formerum is een kleine tot middelgrote supermarkt op eiland Terschelling. Je kan hier al je boodschappen halen wat je voor een verblijf nodig hebt. Alle bekende merken kun je hier zeker vinden. Toch moet je rekening houden met hogere prijzen en minder aanbod doordat alles naar het eiland gebracht moet worden. Het voordeel van een Jumbo is altijd dat de prijs lager ligt dan de overige winkels in de buurt met uitzondering op aanbiedingen. Daarnaast geld de regel van 5e in de rij, gratis je boodschappen mee ook gewoon hier! Hierdoor kom je gelijk in een ruime winkel met die van alle gemakken voorzien is die je gewend bent.

  Parkeren Jumbo Formerum

  Omdat Jumbo Formerum in een klein dorpje ligt zijn er niet veel parkeerplekken aanwezig. Wel heb je het voordeel dat je hier gewoon gratis kan parkeren. Het is een eenrichtingsweg die het beste begaanbaar is met de fiets. Toch zijn er een paar parkeerplaatsen gemaakt voor de mensen met een auto en kun je uiteraard ook een paar straten verderop je auto kwijt. Zoals bij elke winkel is het aan te raden om juist in de ochtend je boodschappen te halen. Zo voorkom je de grote drukte en weet je zeker dat er bijvoorbeeld nog brood aanwezig is. Mocht dit niet lukken kun je beter begin van de middag of tijdens etenstijd gaan. Dan zul je merken dat alles net iets rustiger is.

  Openingstijden Jumbo Formerum op Terschelling

  De openingstijden van supermarkt Jumbo Formerum zijn erg ruim voor eiland begrippen. Je kan er namelijk van maandag t/m donderdag terecht van 8:30 tot 19:00 uur. Op vrijdag kan je 1 uur langer gebruik maken van de winkel en sluit het om 20:00 uur. Zaterdag kun je boodschappen halen van 8:30 tot 18:00 uur. Op zondag is supermarkt Jumbo Formerum ook geopend en kun je van 10:00 tot 14:00 uur je eten inslaan.

  Jumbo Formerum Terschelling
  Formerum 16
  Formerum 8894KE
  Nederland
  Vorig artikelLidl Sallandlaan
  Volgend artikelCoop Oosterburen