Aldi Westerzeedijk

  Op een prachtige locatie tegenover de zee vind je de supermarkt Aldi Westerzeedijk 1. Een goedkope winkel met veel eigen producten die altijd weer in de aanbieding zijn. Na een heerlijke duik of wandeling op het strand in Harlingen is deze locatie op loopafstand. De Aldi Westerzeedijk is een grote supermarkt maar heeft niet altijd alles om direct al je boodschappen hier te doen. Gelukkig zijn er wel genoeg andere supermarkten in de buurt waar je deze winkel prima mee kan combineren. Wel kun je hier prima genieten van mooie aanbiedingen. Daarnaast zijn de prijzen over het algemeen veel lager dan andere winkels in de omgeving.

  Gratis Parkeren Aldi Westerzeedijk

  Hoewel de omgeving betaald parkeren is, kan je bij de Aldi op het terrein gratis parkeren. Er zijn genoeg parkeerplaatsen te vinden: ook als het druk is. Let er wel op dat dit een populaire locatie is waardoor het er soms drukker is dan je gewend bent. Hierdoor kan het zijn dat je met het karretje net iets verder moet lopen. Mocht het heel hard stormen is dit ook niet de beste locatie om te gaan winkelen. Het is namelijk een open gebied waardoor je veel last van de wind hebt met inladen.

  Openingstijden Aldi Westerzeedijk in Harlingen

  Van maandag tot woensdag is deze locatie geopend van 08:00 tot 20:00 uur. Op donderdag en vrijdag is het 1 uur langer open, dan sluit de winkel om 21:00 uur. Op zaterdag is de Aldi Westerzeekdijk van 08:00 tot 18:00 uur geopend. Zondag is deze winkel gesloten tenzij het koopzondag is, dan is het geopend van 12:00 tot 18:00 uur. Wil je de drukte in de Aldi vermijden? Ga dan vooral in de ochtenden op maandag en dinsdag winkelen. Op deze manier kun je rustig aan doen en weet je zeker dat alle aanbiedingen in de winkel aanwezig zijn.

  Aldi Westerzeedijk
  Westerzeedijk 1
  Harlingen 8862RZ
  Nederland
  Vorig artikelLidl Oude Oppenhuizerweg
  Volgend artikelJumbo Spoorstraat