Jumbo Terp

  In het centrum van Wommels vind je de Jumbo Terp 11. Dit is een over het algemeen grote supermarkt waar jij je boodschappen kan halen. Je kan er dan ook gewoon alles halen wat je nodig hebt. Wanneer je hier binnen kijkt zie je al snel dat de winkel ook lekker ruim is. Daarnaast is deze winkel op zo’n manier ingesteld dat je optimaal kan winkelen. Mocht je nou rustig willen winkelen of snel: hier kan je het allebij! Als alle kassa’s in gebruik zijn en jij 5e in de rij bent, dan krijg je je boodschappen gratis mee. Alles om de klanttevredenheid hoog te houden.

  Parkeren Jumbo Terp

  Naast Jumbo Terp heb je parkeerplaatsen waar je prima je auto kan neerzetten. Veel zijn het er helaas niet en het staat dan ook regelmatig helemaal vol. Wel zijn er in de omgeving genoeg parkeerplekken te vinden: helaas moet je dan wel een beetje verder lopen. Al deze parkeerplaatsen bij Jumbo Terp zijn volledig gratis.

  Mocht je liever je auto dichtbij parkeren dan kan je tijdens de rustige tijden gaan winkelen. Bij de supermarkt is er vroeg in de ochtend en laat in de avond altijd wel ruimte. Daarnaast is het dan ook rustiger in de winkel waardoor je net even wat relaxter kan shoppen. Het weekend kan je uiteraard beter vermijden. Mocht je wel in het weekend boodschappen willen doen dan kan je het beste tijdens etenstijd komen. Dan is er namelijk bijna niemand.

  Openingstijden Jumbo Terp in Wommels

  De openingstijden van supermarkt Jumbo Terp in Wommels zijn als volgt. Maandag t/m woensdag, vrijdag en zaterdag is de winkel geopend van 8:00 tot 20:00 uur. Op donderdag kan je hier boodschappen doen van 8:00 tot 21:00 uur. Zondag is deze winkel helaas gesloten. Er zijn geen koopzondagen waardoor je dus echt alleen op maandag t/m zaterdag hier terecht kan.

  Jumbo Terp
  Terp 1
  Wommels 8731AX
  Nederland
  Vorig artikelJumbo Stationsweg
  Volgend artikelCoop Fonteinstrjitte