Jumbo Lieuwkemastraat

  Supermarkt Jumbo Lieuwkemastraat 9 in Makkum: een kleine maar toch complete winkel voor al jouw boodschappen. Het ligt naast een woonwijk midden in dit dorpje. Een uitstekende locatie waar je niet lang om hoeft te zoeken. Wanneer je binnen in de supermarkt komt zie je dat alles lekker ruim en overzichtelijk is: dit is ook waar Jumbo altijd naar zal streven. Alle grote merken boodschappen die je gewend bent zul je op deze locatie vinden. Daarnaast heeft Jumbo Lieuwkemastraat ook hun eigen huismerk die soms net ietsje goedkoper is.

  Parkeren Jumbo Lieuwkemastraat

  Bij Jumbo Lieuwkemastraat kan je gewoon gratis voor de deur parkeren. Daarnaast zijn er ook genoeg plekken aanwezig: ook tijdens de drukkere tijden. Let er wel op dat er hier bussen langsrijden. Hierdoor is het verstandig om goed op te letten als je oversteekt. Mocht je zeker zijn van een parkeerplek dicht in de buurt van de supermarkt, dan kan kan je het beste in de ochtend erheen gaan. Voornamelijk rond 10 uur is het er altijd erg rustig. Uiteraard is het ook mogelijk om in de avond te gaan. Dan zijn de rustige tijden rond etenstijd om 6 uur en half 7. Van 19:00 tot 20-:00 uur zul je ook weinig mensen treffen in Jumbo Lieuwkemastraat waardoor het heerlijk is om rustig je boodschappen uit te zoeken.

  Jumbo prijst zichzelf, net als alle andere winkels, aan als de goedkoopste supermarkt. Vind je ergens anders iets goedkoper en is het niet in de aanbieding? Dan krijg je hier het product gratis mee. Daarnaast is snelheid hier belangrijk: zijn alle kassa’s bezet? Let dan goed op! Want als jij vijfde in de rij staat en er nergens anders plek is krijg je je boodschappen gratis mee. Een speciale service om te zorgen dat, wanneer jij dit wilt je snel de winkel uit kan gaan. Uiteraard kun je hier binnen ook gewoon rustig aan een kopje koffie drinken en relaxed door de winkel heen reizen.

  Openingstijden Jumbo Lieuwkemastraat in Makkum

  De openingstijden van supermarkt Jumbo Lieuwkemastraat zijn erg logisch en ruim. Elke dag is het namelijk open van 8:00 tot 20:00 uur. Op zondag is het uiteraard iets later open, dan kun je er terecht van 11:00 tot 18:00 uur. Op donderdag is de winkel 1 uur langer geopend en kan je er terecht tot 21:00 uur. Genoeg mogelijkheden dus om jouw boodschappen bij supermarkt Jumbo Lieuwkemastraat te doen.

  Jumbo Lieuwkemastraat
  Lieuwkemastraat 9
  Makkum 8754BL
  Nederland
  Vorig artikelAlbert Heijn Warmoesstraat
  Volgend artikelJumbo Stationsweg