Jumbo Spoorstraat

  De Jumbo Spoorstraat 1 in Harlingen is een grote supermarkt dicht gelegen aan het centrum van Harlingen. Het heeft over het algemeen alle bekende merken en is geschikt om in 1 keer al je boodschappen binnen te halen. De Jumbo staat zoals altijd bekend om zijn lage prijzen. Toch loont het ook altijd om even bij de aanbiedingen van andere winkels te kijken. Zo is deze winkel perfect te combineren met de Albert Heijn of Aldi Westerzeedijk die beide een paar 100 meter van Jumbo Spoorstraat te vinden zijn. Bij de Jumbo weet je zeker dat je snel aan de beurt bent en genoeg ruimte hebt om rond te lopen. Een perfecte winkel om heerlijk je eigen boodschappen te halen.

  Gratis Parkeren Jumbo Spoorstraat

  Het parkeren bij Jumbo Spoorstraat is gratis. Er zijn genoeg parkeerplaatsen aanwezig. Over het algemeen is deze supermarkt wel erg druk, toch merk je dit niet heel erg in de winkel zelf. Alles is overzichtelijk en goed toegankelijk. Mocht de parkeerplaats toch vol staan dan kun je beter eerst even winkelen bij een andere winkel, parkeerplaatsen om deze supermarkt heen zijn er namelijk niet. Toch komt dit zelden voor en hoeft dit dus ook geen zorg te zijn.

  Openingstijden Jumbo Spoorstraat in Harlingen

  De openingstijden van Jumbo Spoorstraat supermarkt zijn van maandag t/m zaterdag 08:00 tot 21:00 uur. Op zondag opent deze winkel iets later, dan kan je er van 12:00 tot 18:00 uur terecht. De tijden van deze locatie veranderen eigenlijk nooit, ook op koopzondagen niet. Net zoals bij alle winkels kan je ook deze supermarkt het beste bezoeken in de ochtend. Dan is het overal net iets rustiger en kan je beter zoeken wat je nodig hebt. Daarnaast liggen er in de ochtend meer producten op voorraad en hoef je niet bang te zijn dat het brood of de groenten op zijn.

  Jumbo Spoorstraat
  Spoorstraat 1
  Harlingen 8861XX
  Nederland
  Vorig artikelAldi Westerzeedijk
  Volgend artikelJumbo Jister