Aldi Normandiaplein

  De Aldi op het Normandiaplein 6 in Sneek is een van de grootste Aldi winkels. Een supermarkt die zich precies naast de action bevind en tegenover de Jumbo Normandiaplein. Met veel eigen, unieke prijzen kan deze Aldi supermarkt goede prijs en kwaliteit leveren. Wat natuurlijk weer fijn is voor de portemonnee. Het oogt hier vaak rustig doordat het een grote winkel is. Daarnaast is het een perfecte locatie om na het winkelen nog even doorheen te gaan.

  Gratis Parkeren Aldi Normandiaplein

  Mocht je willen parkeren bij de Aldi Normandiaplein dan is de beste optie precies voor of boven de supermarkt. Hier kan je zo lang als je zelf wil blijven staan, het is alleen wel betaald parkeren. Heb je geen zin om hier te betalen? Dan zul je ietsje verder moeten rijden naar de kerk die je in de verte wel kan zien. Hierna rij je over de brug waar je de borden van einde parkeerzone al ziet staan. Vanaf deze locatie is het ongeveer 5 minuten lopen naar de winkel: perfect om gratis ook nog het centrum mee te pakken!

  Openingstijden Aldi Normandiaplein in Sneek

  De openingstijden van Aldi Normandiaplein zijn anders dan je normaal gewend bent van deze supermarkt. Het is namelijk veel langer open. Elke dag is het geopend van 8:00 uur tot 20:00 uur. Op donderdag is het 1 uur langer open, dan sluit deze supermarkt om 21:00 uur. Zaterdag en zondag sluit de winkel iets eerder, dan is de winkel al om 18:00 uur gesloten. Daarnaast gaan alleen op zondag de deuren later open, namelijk om 10:30 uur. Hierdoor heb je elke dag ruim de tijd om je boodschappen te doen.

  Aldi Normandiaplein
  Normandiaplein 6
  Sneek 8603 CS
  Nederland
  Vorig artikelJumbo Normandiaplein
  Volgend artikelAlbert Heijn Sint Antoniusplein