Jumbo Geert knolweg

  Op de Geert knolweg 52a in Joure vind je een grote Jumbo supermarkt. Een prachtige locatie om jouw boodschappen te halen, gelegen aan de buitenkant van deze woonplaats. Bij Jumbo Geert Knolweg is het mogelijk al jouw boodschappen in één keer te halen. Je vind hier alles wat je nodig hebt om in je dagelijkse eten te voorzien. Ook is de winkel erg ruim gebouwd waardoor het rustig oogt. Bij alle jumbo’s geld de regel: 5e in de rij en alle kassa’s bezet? Dan krijg je al je boodschappen gratis. Hierdoor weet je zeker dat je bij deze supermarkt niet lang hoeft te wachten.

  Gratis Parkeren Jumbo Geert Knolweg

  Om deze supermarkt heen vind je genoeg parkeerplaatsen voor jouw auto. Zelfs als het ontzettend druk is kun je hier nog prima parkeren, daarnaast is er ook een tankstation te vinden naast het gebouw en zijn de wegen goed begaanbaar. Mocht het toch helemaal vol zijn kan je ook rondom hun eigen parkeerterrein gratis parkeren. De beste tijd om hier boodschappen te doen is op een doordeweekse dag tussen 10:00 en 14:00 uur. Dan is er bijna niemand in de winkel te vinden en kan je rustig je boodschappen doen. Wil je toch in het weekend gaan? Zorg dan dat je zo vroeg mogelijk aanwezig bent.

  Openingstijden Jumbo Geert Knolweg in Joure

  De openingstijden van Jumbo Geert Knolweg in Joure zijn makkelijk te onthouden. Van maandag t/m zaterdag is dit namelijk hetzelfde. De winkel opent dan om 8:00 uur en sluit zijn deuren om 21:00 uur. Op zondag opent de winkel iets later en kan je de supermarkt om 10:00 uur betreden. Om 18:00 uur wordt je weer vriendelijk verzocht de winkel te verlaten. Ook op koopzondagen houdt deze winkel dezelfde tijden aan. Al met al is dit een prima winkel om boodschappen te doen. De winkel is erg goedkoop tenzij er ergens anders een aanbieding te vinden is. Deze winkel is in deze buurt van de stad waar je ook andere supermarkten vind. Zo kan je ook makkelijk en snel alle andere boodschappen of aanbiedingen in één keer kan ophalen.

  Jumbo Geert knolweg
  Geert Knolweg 52a
  Joure 8501MK
  Nederland
  Vorig artikelJumbo Jister
  Volgend artikelJumbo Eems