Coop supermarkt in Anjum

  De Coop supermarkt in Anjum op de Buorfinne 1 is een grote lokale winkel. Het verkoopt zowel de bekende A-merken als hun eigen producten. De gangpaden zijn erg ruim waardoor je een goed overzicht hebt van alles wat ze in huis hebben. Over het algemeen zijn de prijzen op deze locatie aan de hoge kant. Maar mocht je echt een koopjesjager zijn, kun je hier door op de aanbiedingen te letten toch goedkoop je ingredi├źnten kopen. Al met al is dit een fijne winkel wanneer je in deze omgeving woont. Zeker omdat dit in de lokale omgeving de enige supermarkt is. Vandaar dat Anjum en de dorpen eromheen hier ook hun boodschappen vandaan halen.

  Gratis parkeren Coop supermarkt in Anjum

  Bij de supermarkt in Anjum kun je gratis je auto parkeren. Er zijn genoeg parkeerplaatsen aanwezig, daarnaast is hier om het pand ook genoeg mogelijkheden om je auto kwijt te kunnen. Houdt er alleen wel rekening mee dat het in het weekend en tijdens middaguren best druk kan zijn. Doordat dit de enige supermarkt is in deze buurt kan het, zeker in de zomer, voorkomen dat je je auto niet voor de deur kwijt kan. Dit kan je voorkomen door in de ochtend of avond te komen. Met de fiets is deze locatie ook prima begaanbaar. Naast het pand zijn verschillende fietsenstallingen geplaatst zodat je je fiets kwijt kan en makkelijk je alles in de fietstassen kan laden.

  Openingstijden supermarkt Coop Rosier in Anjum

  De openingstijden van de Coop Rosier in Anjum zijn als volgt. Maandag t/m zaterdag kun je hier je boodschappen halen van 8:00 tot 20:00 uur. Op zondag is de supermarkt ook geopend, namelijk van 12:00 tot 17:00 uur. Doordat dit een klein dorp is kan het zijn dat de openingstijden tijdens feestdagen anders zijn. Om te voorkomen dat je voor een gesloten deur staat is het verstandig om de website te bekijken voor wijzigingen.

  Coop supermarkt in Anjum
  Buorfinne 1
  Anjum 9133 NR
  Nederland
  Vorig artikelLidl Leeuwarderweg
  Volgend artikelCoop Ureterp