Lidl Leeuwarderweg

  De Lidl Leeuwarderweg 10 in Franeker is een grote supermarkt aan de rand van het centrum. Het bevind zich naast de Albert Heijn Leeuwarderweg en heeft genoeg parkeerplek rondom het pand. Wanneer je hier binnenloopt merk je gelijk dat er genoeg loopruimte is in de gangpaden. Toch is alles wel volgebouwd waardoor het overzicht soms ver te zoeken is. Voor elk product zijn er genoeg keuze mogelijkheden. Ze verkopen alleen niet de bekende a-merken. De prijzen zijn daarentegen wel erg goedkoop. Daarnaast staat de Lidl bekend om de beste groente en fruit.

  Parkeren Lidl Leeuwarderweg

  Wanneer je met de auto bij de Lidl Leeuwarderweg komt zul je merken dat het hier eigenlijk altijd wel druk is. Overal staan auto’s geparkeerd op het grote parkeerterrein. Of er nog plek over is hoef je je geen zorgen voor te maken, neem alleen wel een parkeerkaart mee. Parkeren hier is namelijk voor 1,5 uur gratis mits je een parkeerkaart gebruikt. Je kunt maandag t/m zaterdag van deze parkeerruimte gebruik maken met kaart van 8:00 tot 21:00 uur. Buiten deze tijden is het gewoon vrij parkeren. Op de fiets is de winkel ook prima te bereiken. Er zijn fietsenrekken geplaatst om je fiets tegen aan te zetten.

  Wil je liever niet in de drukte boodschappen doen? Dan is het zeker een aanrader om vroeg in de ochtend of laat in de avond hier langs te gaan. Zo voorkom je de grootste drukte en ben je ook sneller uit de winkel. In de avond kan het wel voorkomen dat producten op zijn, de ochtend is daarom altijd een betere optie.

  Openingstijden Lidl Leeuwarderweg in Franeker

  De openingstijden van supermarkt Lidl Leeuwarderweg zijn over het algemeen elke dag hetzelfde. Van maandag t/m zaterdag kan je hier namelijk van 8:00 tot 21:00 uur je boodschappen halen. Alleen op zondag wijken de tijden af, dan ben je welkom van 12:00 tot 18:00 uur.

  Lidl Leeuwarderweg
  Leeuwarderweg 10
  Franeker 8801BV
  Nederland
  Vorig artikelAlbert Heijn Leeuwarderweg
  Volgend artikelCoop supermarkt in Anjum