Home Aldi Boschplein

  Aldi Boschplein

  Op de straat Boschplein 3 in Sneek vind je een Aldi. Een goedkope winkel die zich voornamelijk focust op goedkope producten. Deze Duitse winkel doet het al vele jaren erg goed in Europa. Niet voor niks natuurlijk aangezien ze vaak bodemprijzen hanteren. Veel producten hebben ze echter niet: je zult er daarom ook niet alles vinden wat je nodig hebt. Toch is het zeker een mooie winkel om, naast een andere winkel zoals de Poiesz Boschplein 7 die in deze zelfde straat zit je boodschappen te doen.

  Parkeren Aldi Boschplein

  Het parkeren bij de Aldi Boschplein is geen enkel probleem. Er is een parkeergarage aanwezig waar je rustig een paar uur kan blijven staan. Zo kan je naast deze supermarkt ook heerlijk genieten van de stad. Neem dan ook een gelijk een kijkje naar de geschiedenis van de waterpoort. Wil je toch liever gratis parkeren zul je een klein stukje moeten lopen. Bij de rotonde kan je dan in 1 van de straten aan elke zijde rijden. Een eindje doorrijden en het parkeren is gratis. Lopend is het vanaf hier ongeveer 5 minuten naar de supermarkt. Hierdoor is deze optie alleen handig als je niet al te veel producten moet halen. De openingstijden zijn eigenlijk hetzelfde als de andere winkels in deze stad. Alleen op zondag opent hij net iets later.

  Openingstijden Aldi Boschplein in Sneek

  Hieronder staat alle informatie met betrekking tot locatie en openingstijden Aldi Boschplein. Voor meer informatie over de openingstijden kan je altijd de winkel bellen of bezoeken.

  Aldi Boschplein
  Boschplein 3
  Sneek 8607CD
  Nederland