Poiesz Boschplein in Sneek

  Supermarkt Poiesz Boschplein in Sneek is een middelgrote supermarkt dicht bij de stad. Het ligt ongeveer 200 meter van de Waterpoort af: een mooie locatie om voor het winkelen nog te bekijken. De Poiesz op Boschplein 7 heeft alles wat je nodig hebt. Je vind hier veel eigen merken maar ook de bekende merken zijn hier in de schappen te vinden. De prijs is over het algemeen duurder dan andere winkels tenzij je een aanbieding koopt. Aanbiedingen zijn hier namelijk altijd stukken goedkoper.

  Parkeren Poiesz Boschplein

  Het parkeren bij Poiesz Boschplein gelegen in de stad Sneek is niet gratis. Wel is het mogelijk om een paar straten verderop gratis te parkeren. Bij deze winkel vind je niet alleen deze supermarkt, ook de Big bazaar is hier te vinden samen met nog wat kleine winkeltjes. De stad zelf is vanaf deze locatie ongeveer 10 minuten lopen. Met de auto ben je vanaf hier ongeveer in 5 minuten op de dichts bijzijnde parkeerplaats voor de stad. Deze locatie is erg populair omdat het goed begaanbaar is vanaf de hoofdwegen. Vanaf de snelweg en vanuit de hoofdweg uit de stad rij je er eigenlijks direct langs.

  Openingstijden Poiesz Boschplein in Sneek

  Hieronder vind u alle informatie met betrekking tot locatie en openingstijden Poiesz Boschplein. Poiesz is echt een Friese winkel waardoor je hier ook veel Friese producten kan tegenkomen. Mocht je eens iets willen proberen kan je uiteraard het beste naar een bakker toe, maar ook in deze winkel zul je verschillende producten vinden.

  Poiesz Boschplein in Sneek
  Boschplein 7
  Sneek 8607CD
  Nederland
  Volgend artikelAldi Boschplein