Autorijschool De Jong

Woon jij in de Friese stad Sneek of in een dorp als Oudega en ben je nog op zoek naar een geschikte rijschool? Dan is Autorijschool De Jong een goede optie om te overwegen. Iedere les wordt jij, afhankelijk van welke instructeur je hebt, vanuit Heeg of vanuit Bolsward bij jouw eigen adres opgehaald. Het feit dat je niet zelf eerst ergens naartoe moet voordat je begint met je rijles, is al een heel groot voordeel aan deze autorijschool. Lees hieronder meer over het verloop van rijlessen bij Autorijschool De Jong. Misschien is dit wel de rijschool die jou net dat extra steuntje in de rug geeft om te slagen voor je rijbewijs.

Rijlessen Autorijschool De Jong

Vanaf 16,5 jaar ben je welkom om bij Autorijschool De Jong gratis theorielessen te volgen. Hier hebben zij een leslokaal voor. Het is de bedoeling dat je hier op eigen vervoer heen reist. Mocht dit niet kunnen? Dan zorgt de rijschool voor gratis vervoer zodat jij je theorielessen toch kunt volgen. Dat je theorie cursus hier gratis is geldt natuurlijk alleen wanneer je de rijlessen voor je praktijk examen ook bij deze rijschool volgt. Daarnaast is het mogelijk om een gratis proefles te volgen.

Autorijschool De JongWanneer je autolessen bij Autorijschool De Jong volgt mag je er zeker van zijn dat de instructeurs niet op je geld uit zijn. Zij vinden het namelijk veel belangrijker dat jij tot je doel komt en straks veilig de weg op kunt. Wil je graag examen doen, maar ziet de instructeur dat je er nog niet klaar voor bent? Dan zul je dit ook eerlijk te horen krijgen. De instructeurs zullen jou uitdagen om te blijven werken aan je zwakke punten zodat je steeds zekerder op de weg bent. Is er vooruitgang en ziet de instructeur dat je er klaar voor bent om praktijk examen te gaan doen? Dan zal hij in overleg met jou voor jou een examen inplannen bij het CBR.

Lessen voor handgeschakeld, automaat of caravan?

Wat voor lessen je ook nodig hebt; handgeschakeld of automaat, bij Autorijschool De Jong kan het allebei! De rijschool beschikt namelijk over twee verschillende auto’s en helpt jou daarmee verder op weg. Wil je liever meer dan één keer per week rijlessen volgen? Dan kun je er voor kiezen om meerdere lessen per week te plannen.

Wil je graag rijlessen volgen om straks met een caravan of camper de weg op te mogen? Ook daar willen de instructeurs van Autorijschool De Jong jou graag bij helpen.

Vaste instructeur Autorijschool De Jong

Wanneer je van overzicht en duidelijkheid houdt is het natuurlijk heel fijn om te weten waar je aan toe bent. Autorijschool De Jong denkt daar ook zo over en daarom kun je bij hen kiezen uit twee instructeurs. Instructeurs Sjoerd De Jong en Wieger De Jong geven als vader en zoon al jarenlang succesvol rijlessen. Sjoerd De Jong is in 1980 begonnen met het geven van rijlessen. Zoon Wieger De Jong geeft sinds 1992 les. Vanaf dat jaar is Autorijschool De Jong een familiebedrijf geworden.

Mocht je één van de instructeurs een tijd na het slagen zomaar een keer op straat tegenkomen, kun je er vanuit gaan dat hij je nog steeds vriendelijk groet.