Flippies Pretpaleis

Flippies Pretpaleis is een speeltuin geschikt voor kinderen t/m 12 jaar en ligt in het dorp Bakkeveen. In deze plaats kun je van alles beleven zoals in het voorjaar en de zomer lekker gaan zwemmen in het Openluchtzwembad Dúndelle. Wist je dat als je vanaf dit zwembad naar Flippies Pretpaleis fietst het maar ongeveer 4 minuten duurt? Wil jij je dagje uit wilt combineren met de natuur? Dan kun je na een bezoek aan Flippies Pretpaleis naar de Bakkeveense Duinen gaan. Met de fiets ligt dit natuurgebied maar 10 minuten van het pretpaleis af. Met de auto is dit zelfs maar 4 minuten. Daarnaast ligt Bakkeveen ongeveer 19 kilometer van Drachten vandaan.

Ga er maar vanuit dat een bezoek aan het Flippies Pretpaleis een glimlach op het gezicht van jouw kind brengt! Dit speelparadijs is namelijk de perfecte plek voor het vieren van een verjaardag. Maar ook op de woensdagmiddag wanneer de kinderen vrij zijn van school, is het heel leuk om hier heen te gaan. Ben je nog op zoek naar een leuk schoolreisje voor jouw klas? Tijdens de vakantie is het ook mogelijk om hier heen te gaan.

Wat kun je verwachten bij Flippies Pretpaleis?

Flippies PretpaleisFlippies Pretpaleis is groter dan een normale speeltuin. Kinderen kunnen zich zowel buiten als binnen uitleven. Springen op de airtrampoline, naar boven op de klimtoren om vervolgens van de glijbaan af te gaan. Een groot gedeelte dat bij de buitenspeeltuin hoort is overdekt. Zo kan jouw kind zandkastelen bouwen in de zandbak zonder dat de regen het wegspoelt. Met je voeten in het zand op de schommel zitten zonder dat ze modderig worden, ook daar is de overdekte speeltuin erg leuk voor. Vind jouw zoon of dochter het ontzettend leuk om te klimmen? Dan komen de klimtoestellen goed van pas!

Spelen de kinderen liever helemaal binnen? Maak dan gebruik van de binnenspeeltuin. Gegarandeerd hebben de kinderen de dag van hun leven. Ze kunnen rondrennen terwijl ze tikkertje en verstoppertje spelen. Of met veel plezier van de glijbanen gaan. Over hindernissen en op klimtoestellen klauteren kan hier ook gewoon. Er zijn trapladders en zachte kleuterbruggen aanwezig. Uiteraard is er ook gedacht aan een ballenbak. Flippies Pretpaleis bezorgt jouw kind een hele leuke tijd.

Flippies Pretpaleis, meer dan een speeltuin

Naast dat Flippies Pretpaleis bestaat uit twee speeltuinen, moet je op zonnige dagen in Flippies Plonstuin zijn. Hier kunnen kinderen genieten in een verwarmd buitenzwembad. De plonstuin bestaat uit vier verschillende zwembaden waarvan twee ondiepe baden zijn. Deze baden zijn voor de peuters en kleuters. Neem een duik in Flippies Plonstuin, ga van de twee glijbanen en ontdek de waterattracties in de grote waterspeeltuin. Het grappige aan de attracties is dat je ze zelf kunt bedienen. Door het zwemmen te combineren met de speeltuinen, maak je er een geslaagde dag van in Flippies Pretpaleis.

Openingstijden en Tarieven Flippies Pretpaleis

Vanaf het einde van maart tot het einde van september is het Flippies Pretpaleis geopend. Op woensdagen kun je hier terecht van 12:00 – 18:00 uur en in het weekend van 10:00 – 18:00 uur. Het speelparadijs is ook in de vakanties van regio Noord geopend. Als je de precieze openingstijden voor de vakantieperiodes wilt weten, is het aan te raden om de website van Flippies Pretpaleis te checken. Voor kinderen van 2 t/m 12 jaar is er een entreeprijs van € 5,00 per kind. Volwassenen betalen een bedrag van € 3,00 per persoon. Verblijf je op Molecaten Park ’t Hout dat zich ook in Bakkeveen bevindt? Dan is de entree voor Flippies Pretpaleis bij de prijs inbegrepen.

Let op: Wil je gebruik maken van Flippies Plonstuin? Houdt er dan rekening mee dat deze in de eerste week van september sluit. Wel is het mogelijk om tot het einde van september in de speeltuinen te spelen. Ook is het zo dat met zomers weer zowel de speeltuinen als De Plonstuin vol zit met campinggasten. Hierdoor kan Flippies Pretpaleis geen mensen toelaten op het terrein die hier voor een dagje uit zijn. Neem daarom op hete zomerdagen eerst contact op met Flippies Pretpaleis. Dit voorkomt dat je voor een gesloten deur komt te staan.