De Hege Gerzen

De Hege Gerzen is een prachtig strand en recreatieterrein in Oudemirdum, Gaasterland. Gelegen aan het IJsselmeer is dit een perfecte locatie om te zwemmen of te zonnen. Helaas is deze locatie niet gratis. Het voordeel daarvan is dat het goed onderhouden wordt. Wil je toch liever een gratis alternatief in de buurt? Ga dan naar het Mirnser Klif. Wanneer je hier aankomt en gelijk naar rechts gaat heb je een rustiger gebied. Hou je van drukte? Dan kun je van de linkerkant gebruik maken. De Hege Gerzen vind je op de Liemerige Wei 4 in Oudemirdum.

Strandpaviljoen de Hege Gerzen

strand De Hege GerzenWanneer je het terrein oploopt, loop je gelijk tegen het peuterbad en strand aan. Hier kan je heerlijk tot rust komen terwijl je kind gewoon veilig in het water kan spelen. Op het terrein bevind zich een grote speeltuin waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Uiteraard kan iedereen ook gewoon een duik nemen in het IJsselmeer.

Het water wordt elk seizoen van mei t/m september gecontroleerd. Wanneer het water niet veilig is zal dit ook worden aangegeven. De recreatiezone heeft geen toezicht en is volledig op eigen risico.

Tarieven de Hege Gerzen

Zoals hierboven uitgelegd zul je bij elk bezoek aan het strand de Hege Gerzen moeten betalen. Dit bedrag bedraagt 0,50 euro voor kinderen en 1 euro voor volwassenen. Honden zijn, mits aangelijnd, ook welkom voor 1 euro. Kom je hier als gezin of in je eentje vaker? Dan is het mogelijk om een gezinsabonnement af te sluiten. Wanneer je dit doet voor 31 mei gezinsabonnement betaal je 20 euro, doe je dit na deze datum? Dan is het bedrag 27,50 euro.

Wil je tussendoor ook even heerlijk midgetgolven? Dan is dit vanaf 2 euro ook een optie! Uiteraard biedt het strandpaviljoen ook nog andere mogelijkheden. Denk hier bijvoorbeeld aan arrangementen en speciale gelegenheden. Wanneer je hier gebruik van wil maken kan je het beste contact opnemen met