Oud Hollandse familiedag

Je bent op zoek naar een leuk uitje en denkt na over een Oud Hollandse familiedag. Een gezellig familiedag gevuld met spelletjes kun je doen in Sumar. In het zuidoostelijke dorp is een korenmolen te vinden. Friesland biedt genoeg mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Tijdens de Oud Hollandse familiedag kun je even terug gaan in de tijd en gezamenlijke spellen spelen die men tegenwoordig niet meer speelt of in mindere mate speelt. Misschien brengt dit voor de volwassenen wel nostalgische herinneringen van vroeger terug. Deze accommodatie is geschikt voor groepen vanaf 2 tot 350 personen. Hierdoor verleent Partycentrum Klein Zwitserland zich ook als een mooie locatie voor een trouwreceptie.

Programma Oud Hollandse familiedag

Natuurlijk wil je weten wat je kunt verwachten tijdens de Oud Hollandse Familiedag. Eén van de arrangementen bestaat voornamelijk uit nostalgische activiteiten. Vaak begint zo’n dag rond 12 uur ’s middags en wordt iedereen warm ontvangen met koffie en uiteraard mag een traditionele Friese oranjekoek niet ontbreken.

Oud Hollandse familiedagEen half uur later is het tijd om met de groep te gaan midgetgolfen. Wanneer je deze sport vaker gedaan hebt met je familie, spant het er misschien wel om wie er deze keer gaat winnen. Ben je beter geworden in dit spel dan jaren geleden het geval was? Het midgetgolfen neemt anderhalf uur in beslag en om 14:00 uur beginnen de Oud Hollandse spelen. Dit onderdeel van de dag is speciaal gericht op de opa’s en oma’s omdat zij zich vast nog kunnen herinneren hoe al deze nostalgische spelletjes in z’n werk gaan. Er is dus een grote kans dat zij uitblinken in dit onderdeel van de familiedag.

Van 14:00 – 15:30 zitten jij en de groep volop in de spelletjes. Daarna is het tijd voor een borreluurtje. Je zult namelijk ondertussen vast wel dorst gekregen hebben. Drink daarom even wat frisdrank of een borrel. Dit is een goed moment om heerlijk na te praten over een gezellige spelletjes dag. Voor het eten moet je alleen nog even geduld hebben tot het 17:00 uur. Daarna kun je afhankelijk van wat je hebt gekozen, genieten van een barbecue, een drie gangen diner of een buffet. Op het moment dat je de Oud Hollandse familiedag reserveert, kun je kiezen wat jullie als groep gaan eten. Op deze manier kunnen jullie als familie de Oud Hollandse familiedag op een smakelijke manier afsluiten. Houdt er rekening mee dat je per drankje extra betaalt.

Openingstijden en Tarieven Oud Hollandse familiedag

Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang. Voor kinderen met een leeftijd van 1 t/m 4 jaar geldt er een toegangsprijs van € 7,50 per persoon. Is jouw kind tussen 5 en 11 jaar? Dan betaal je € 15,00 per persoon. De kosten van de Oud Hollandse familiedag bedragen voor volwassenen € 30,00 per persoon. Voor een leuk uitje met je familie omdat je bijvoorbeeld een jubileum te vieren hebt, is de Oud Hollandse familiedag zeker een aanrader.