De IJsfabriek

Omdat de lente steeds dichterbij komt vind je het misschien wel heel gezellig om bij De IJsfabriek in Joure een ijsje te halen. Met het mooie weer kun je bijvoorbeeld tijdens een pauze van je fietstocht even heerlijk uitrusten. Een lekker ijsje past daar natuurlijk helemaal bij. Of misschien ben je wel zo gek op ijs dat je dit ook graag in de winter eet. De vitrine van De IJsfabriek heeft jou in ieder geval een hoop te bieden.

Het is namelijk zo dat er in de maanden van oktober t/m april iedere dag 12 ambachtelijke ijssmaken te verkrijgen zijn. Wil je in het voorjaar genieten van een heerlijk ijsje? Dan kun je in de maanden van mei t/m september kiezen uit 24 smaken. Er is dus genoeg keus voor iedereen! Ook is het mogelijk om je ijsje op een hoorntje geserveerd te krijgen of in een bakje. Vind je het lekker om een verse toef slagroom op je ijsje te hebben? Ook dat kan bij De IJsfabriek.

Neem je liever een ijssoort mee naar huis? Ook dat is geen enkel probleem. Hier zijn de speciale halve liter en liter isobaren voor. Op deze manier kun je met je hele gezin genieten van het heerlijke ijs. Wist je al dat je de ijscokar van De IJsfabriek ook kunt inhuren voor een feest? Dit is zeker een aanrader voor een gezellig zomerfeest. De IJssalon kun je vinden in Midstraat 11 te Joure.

Het IJs van De IJsfabriek

De IJsfabriekHet personeel dat bij De IJsfabriek werkt heeft opleidingen en trainingen gevolgd zodat zij nu ontzettend lekker ijs kunnen maken. Dit is heel belangrijk want voor het bereiden van ijs moet je heel goed weten hoe je alle ingrediënten samenvoegt totdat er heelijk ijs tevoorschijn komt. Per seizoen zijn de smaken anders en regelmatig komen er nieuwe smaken bij. Hier wordt alleen gewerkt met hele goede machines. Dit zijn namelijk de meest geavanceerde. Daarnaast werkt het personeel alleen met de beste ingrediënten waardoor jouw ijs altijd heerlijk is. De IJsfabriek bereid ijsjes waarvan de bolletjes meer dan 40% fruit bevatten. Hiervan bevatten de meeste vruchtensoorten 0% vet. Hierdoor zitten er minder calorieën in het ijs en geniet je van een vollere fruitsmaak.

Openingstijden De IJsfabriek

IJssalon De IJsfabriek is de gehele week geopend vanaf de ochtend tot de avond. Op maandag is dit van 11:00 – 20:00 uur en van dinsdag t/m donderdag kun je een ijsje halen tussen 10:00 – 20:00 uur. Op de dagen vrijdag en zaterdag is de IJssalon open van 10:00 – 21:00 uur en op zondag is dit van 12:00 – 20:00 uur.