Windsurfschool Neptunes

Windsurfschool NeptunesLeren windsurfen bij Windsurfschool Neptunus in Idskenhuizen? Dan ben je op de goede plek. Wij beschikken namelijk over het nieuwste surfmateriaal zodat er voor iedereen een goede combinatie zeil en plank is. Of je nu een beginner bent of je al aardig thuis voelt op een surfplank: wij bieden surflessen aan op maat. Op ons eigen surfstrand aan het Idskenhuistermeer leggen wij op een simpele en effectieve manier de lessen uit. Dit kan zowel in een groep of via een privéles van één van de instructeurs.

In het begin krijg je eerst een wetsuit van je instructeur. Deze doe je alvast gedeeltelijk aan voordat we met een motorboot vertrekken naar ons eigen surfstrand. Hier liggen al surfplanken en zeilen klaar om direct te beginnen. De opstap op het meer is erg simpel doordat het water een diepte van hooguit 1 meter heeft. Om je heen is het heerlijk rustig waardoor je genoeg kans hebt om je op de lessen te focussen. Of je nu kind bent of volwassen: wij hebben de juiste surfplanken en materialen liggen. Heb je de touwtjes al wat in handen, dan is het tijd op naar het Koevordermeer te gaan. Hier waait het meestal iets harden en kunnen we verder bouwen op de basis.

Tarieven Windsurfschool Neptunes

Een privéles is al mogelijk vanaf 62,50 per persoon. Het beste is natuurlijk om een dagdeel of zelfs meerdere dagen les te volgen. Een privé dagcursus kost 150 euro. Wil je met twee of drie mensen tegelijk les volgen? Dan zijn de kosten voor iedereen iets lager, namelijk 75 euro. Een privéles voor vier personen ligt op de prijs van 62,50 euro. Naast deze pakketten zijn er ook verschillende arrangementen te boeken. Wil je meer informatie of wil je een les inplannen? Bezoek dan onze website of neem direct contact met ons op.

Adres Windsurfschool Neptunes:

Bramerstraat 66, 8523 NJ, Idskenhuizen
www.zeilschoolneptunus.nl/
info@zeilschoolneptunus.nl