Sportcentrum Life style Sneek

Woon je in de waterstad Sneek en hou je van sporten of zoek je motivatie om met sport te beginnen? Dan is Sportcentrum Life Style Sneek zeker iets voor jou. Bij deze sportschool kun je terecht wanneer je samen met je bedrijf wilt sporten. Ook senioren zijn van harte welkom en de jeugd vanaf 12 jaar kan jeugd Fitness beoefenen. Uiteraard kun je bij deze sportschool ook specifiek aan cardio training en krachttraining doen. Door de vele mogelijkheden is er voor verschillende leeftijdsgroepen een eigen manier om aan de conditie te werken. Omdat gezondheid voorop gaat besteedt Sportcentrum Life Style Sneek veel aandacht aan jou als sporter. Daarom vinden zij persoonlijke begeleiding door middel van personal trainers heel belangrijk. Er is altijd vooraf een uitgebreide intake voor ieder nieuw lid. De instructeurs zelf krijgen ook telkens weer scholing waardoor jij het optimale uit jouw training kunt halen.

Wat kun je verwachten bij Sportcentrum Life Style Sneek?

Wil je graag sporten bij de oudste sportschool van Sneek en omgeving? Ook dan ben je bij Sportcentrum Life Style op het juiste adres. Ooit begon deze sportschool in de binnenstad van Sneek, maar ondertussen is deze gevestigd aan de rondweg van Sneek. Om vernieuwend te blijven, worden er iedere 3 maanden nieuwe thema’s ge├»ntroduceerd als het gaat om muziek, trainingen en dans. Deze afwisseling zorgt ervoor dat het leuk blijft om bij deze sportschool te sporten.

Training Sportcentrum Life Style SneekSportcentrum Life Style Sneek is ook geschikt voor wanneer je moet revalideren en fysiotherapie nodig hebt. Val jij onder de categorie jeugd? Dan heb je geluk want de tarieven zijn lager dan die voor volwassen sporters. Daarnaast mag je erop rekenen dat er speciaal instructeurs zijn uitgekozen om jou te helpen met het behalen van jouw trainingsdoelen. Senioren worden hier bij deze locatie ook goed verzorgd. Zo zijn er adviseurs die speciaal opgeleid zijn om jouw lichaam weer sterk en fit te maken. En dit alles zonder lichamelijke klachten!

Openingstijden Life Style Sportcentrum in Sneek

Hieronder kun je vinden welke dagen en welke tijden de sportschool in Sneek geopend is.
Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag is dit van 8:00 – 22:00 uur.
Op dinsdag: 13:00 – 22:00 uur en op zaterdag van 9:00 – 12:30 uur.
In de winter is het ook mogelijk om hier op zondag te sporten.