Sportcentrum Het Noord Franeker

In de zomer is het geweldig om buiten in de natuur te kunnen sporten. In de winter gaat dat al iets lastiger waardoor het aan te raden is om gedurende dat seizoen binnen te gaan sporten. Houdt jij van sporten en / of vind je het belangrijk om een betere conditie op te bouwen? Dan is het handig om te weten waar bij jou in de buurt een sportcentrum aanwezig is. Woon je in Franeker en ben je op zoek naar een sportschool? Kom dan eens kijken bij Sportcentrum Het Noord in Franeker!

Activiteiten in Sportcentrum Het Noord

Vind je het leuk om aan fitness te doen? Of wil je liever in een groep sporten? Beide opties zijn mogelijk bij Sportcentrum Het Noord. Hier vind je genoeg apparatuur om te fitnessen en allerlei cardio apparaten. Daarnaast beschikt deze sportschool ook over een groot assortiment gewichten. Op deze manier vind iedereen iets wat bij hem of haar past. Waar moet je aan denken bij de fitness apparaten wanneer je bij Sportcentrum Het Noord gaat sporten? Je kunt je beter afvragen aan welke fitness apparaten je niet zou moeten denken. Sportcentrum Het Noord FranekerEr is namelijk gedacht aan loopbanden, fietsen, crosstrainers en roeitrainers. Uiteraard zijn er ook meerdere sport toestellen die gericht zijn op het trainen van je onder en bovenlichaam. Voor de mensen die zich richten op krachttraining zijn er zowel stangen als losse gewichten in het sportcentrum aanwezig. Wanneer je echt een intensieve training wilt doen zijn er ook suspension trainers en touwen aanwezig.

Groepslessen volgen bij Sportcentrum Het Noord

Je kunt hier dus prima alleen je workouts doen, maar misschien vind je meer motivatie om te sporten wanneer je dit met een groep onderneemt. Daarom zijn er ook verschillende groepslessen. Op het sportrooster kun je zien welke lessen er op welk tijdstip gegeven worden. De lessen die hier gegeven worden zijn o.a. Spinning, Pump en Zumba. Maar ook voor kickboksen, bootcamp en hiphop lessen kun je hier terecht. Je hebt dus genoeg redenen om voor sportcentrum Het Noord te kiezen.