Sportcentrum De Fabriek Leeuwarden

Wil je in de winter lekker door blijven gaan met sporten? Of begin je net met het oppakken van een sport? Kom dan naar Sportcentrum De Fabriek in Leeuwarden. Eén van de enorme fabriekshallen hebben ze speciaal verbouwd tot een prachtige ruimte voor je work out. Bij Sportcentrum De Fabriek kan men fitness beoefenen maar er zijn ook Buikdans lessen en vechtsporten in groepsverband te beoefenen. Ook ben je in het westen van Leeuwarden gelijk bij het grootste trainingscentrum van Nederland.

Groepslessen volgen in Sportcentrum De Fabriek

Ben je echt op zoek naar een sportieve groepsactiviteit? Denk dan bijvoorbeeld aan een box workout genaamd Bodyboxx. Bij deze lessen train je intensief je kracht, coördinatie en conditie. Hierbij leer je verschillende box technieken aan. Ook is het zo dat je door de Bodyboxx lessen meer zelfvertrouwen kunt ontwikkelen. Verder kun je samen met een groep vechtsporten vanuit verschillende landen zoals Japan, Brazilië en Israël beoefenen. Voor iedere sport is er een eigen sportinstructeur beschikbaar. Gezellig eens een sportieve activiteit doen samen met je collega’s? Denk dan bijvoorbeeld eens aan bedrijfsfitness.

Individueel sporten

Trx training Sportcentrum De Fabriek HeerenveenVind je het toch fijner om gewoon individueel te sporten? Daar is natuurlijk ook alle ruimte voor. Zo kun je cardio fitness volgen en je daarmee richten op een betere conditie. Als je krachttraining wilt doen zijn er sportapparaten daarvoor aanwezig. Natuurlijk beschikt de fitnessruimte ook over Kettlebells.

Sportcentrum De Fabriek staat bekend om de gezellige sfeer waardoor men zich snel thuis voelt en snel weer komt. Deze sfeer is terug te zien in de groepslessen. De trainers vinden persoonlijke betrokkenheid heel belangrijk. Vandaar dat er ook de mogelijkheid is om begeleid te worden door een personal trainer. Soms kan het handig zijn om wat extra steun te krijgen tijden je work out. Door hun aanmoediging kom je vaak makkelijker en sneller tot je doel.

Openingstijden van Sportcentrum De Fabriek

Voor fitness is de sportschool iedere doordeweekse dag geopend van 9:00 – 21:00 uur.
Op zaterdag en zondag is dit van 9:00 – 12:00 uur. Check voor de openingstijden van de groepslessen de website van Sportcentrum De Fabriek.

Ben je er nog niet helemaal uit of Sportcentrum De Fabriek echt de sportschool voor jou is? Kom dan eerst eens langs om te kijken. Misschien zit er wel een geschikt lidmaatschap voor jou tussen.