Autorijschool Mullender

Eén van de rijscholen in Friesland die het langst bestaat is Autorijschool Mullender dat gevestigd is in Dokkum. Als je in deze stad of omgeving woont ben je vast en zeker bekend met Autorijschool Mullender. Het bedrijf is namelijk al zo’n 56 jaar actief. Vanaf het jaar 1963 is het mogelijk om je rijlessen hier te volgen. De kans is dus groot dat jouw ouders hier al rijlessen hebben gevolgd. Autorijschool Mullender geeft al generaties lang rijlessen in Friesland met goede kwaliteit. De instructeurs hier zijn betrouwbaar en hebben persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staan. Wanneer je ervoor kiest om bij Autorijschool Mullender te gaan lessen, weet je dus zeker dat je goed les krijgt.

Omdat de autorijschool zich iets meer in het Noorden van Friesland bevindt, kunnen de inwoners van Dokkum hier terecht. Maar uiteraard is dit ook een zeer handige tip voor de inwoners rondom deze stad. Want wie wil er nou niet een goede autorijschool? Daarnaast ben je er ook zeker van dat je iedere les wordt opgehaald vanaf huis of vanaf een plaats die je zelf prettig vind. Op deze manier is het dus ook mogelijk om direct vanuit je schoolopleiding, rijlessen te kunnen volgen. Uiteraard wordt je na de lessen ook weer teruggebracht.

Vaste Instructeur Autorijschool Mullender

Autorijschool MullenderWanneer je voor het eerst aan je rijlessen begint, vind je het waarschijnlijk fijn om niet steeds een andere rij instructeur te hebben. Autorijschool Mullender denkt daar ook zo over en daarom werken zij met vaste rij instructeurs. Vanaf les één tot aan jouw praktijkexamen begeleidt hij of zij jou in het behalen van je rijbewijs. Heb je na het examen nog vragen? Ook dat is geen probleem. Het personeel van Autorijschool Mullender staat namelijk ook dan nog steeds voor je klaar. Naast het feit dat je iedere les dezelfde instructeur hebt, is het ook zo dat je altijd les krijgt in dezelfde lesauto. De lesauto’s waar Autorijschool Mullender mee rijdt, zijn modern en rookvrij.

Rijlessen Autorijschool Mullender

Iedere rijschool houdt zijn eigen lestijden aan. Zo kan het zijn dat je bij de ene school twee uur achter elkaar les krijgt of bijvoorbeeld anderhalf uur. Maar vaak is het ook zo dat je 1 uur les per keer krijgt. Bij Autorijschool Mullender kun je voor alle drie de opties kiezen.

Faalangst

Misschien vind je het autorijden wel zo spannend dat je het moeilijk vind om te geloven dat je het examen echt kunt halen. Dit is helemaal niet gek. Er komt immers een hoop op je af tijdens de rijlessen. Je leert allerlei nieuwe handelingen waardoor het misschien allemaal wat veel voor je wordt. Heb jij te maken met faalangst of examenvrees? Overweeg dan eens om lessen aan te vragen waar extra aandacht besteedt wordt aan faalangst. Een aantal van de instructeurs bij Autorijschool Mullender zijn hier speciaal voor opgeleid. Hierdoor kunnen zij jou de aandacht geven die jij nodig hebt. In de lessen zorgen zij er ook voor dat jij je op je gemak voelt.

Voorbereiding op praktijkexamen

Zoals tegenwoordig bij veel rijscholen het geval is, worden jouw vorderingen per les bijgehouden door middel van een (digitale) instructiekaart. Zo kun je zelf inzien welke punten jij nog aan kunt werken en kunt verbeteren. Dit geeft inzicht op jouw rijopleiding waardoor je kunt zien of je wel of niet klaar bent voor het rijexamen. Ter voorbereiding op je examen wordt er vaak ook gesproken over de TTT oftewel: de Tussentijdse Toets. Deze toets is bedoeld als een soort oefenexamen. Door deze toets te doen kun je al een beetje ervaren hoe het is om straks echt examen te doen. Ook zal jouw instructeur na de TTT met jou doornemen wat jouw verbeterpunten zijn en waar je op moet letten voor het praktijk examen.

Kijk voor meer informatie op de website van Autorijschool Mullender of neem contact op met één van de instructeurs.