Kinderspeelboerderij De Koppenjan

Kinderspeelboerderij De Koppenjan staat bekend om zijn overheerlijke pannenkoeken. Maar er is hier in Jubbega nog veel meer te beleven. Uiteraard zijn er in deze kinderboerderij verschillende dieren te vinden. Denk hierbij aan: watervogels, kippen, ezels, geiten, konijnen, schapen en cavia’s. Deze dieren zijn ontzettend schattig om te zien, waardoor kinderen vaak gelijk op hen afkomen. Wat deze kinderboerderij nog leuker maakt is de enorme speeltuin ter grootte van een half voetbalveld. Wil jij gezellig met je kinderen een dagje uitgaan? Dan is de kinderspeelboerderij De Koppenjan in Jubbega een echte aanrader! Ben je op zoek naar een leuk schoolreisje of inspiratie voor een kinderfeestje? Ook dan is kinderspeelboerderij De Koppenjan zeer geschikt. Want zeg nou zelf: wie houdt er niet van dieren kijken? In de speeltuin spelen en daarna gezellig super lekkere pannenkoeken eten?

Een grote speeltuin voor kinderen t/m 14 jaar

De kleinere kinderen kunnen zich lekker uitleven in de zandbak. De iets oudere kinderen kunnen plezier beleven op het springkussen. Daarnaast zijn er genoeg houten speeltoestellen te vinden. Voor de allerkleinste is er een speelhuisje. Een speeltuin is natuurlijk niet compleet zonder glijbanen of een enorme schommel met een hoogte van maar liefst 4,5 meter. Klimtorens, een air trampoline en een kabelbaan zijn natuurlijk ook zeker de moeite waard om uit te proberen! De een vierzits-wip, kruiptunnels en evenwichtstoestellen horen daar ook bij. Urenlang kunnen kinderen zich in deze speeltuin vermaken waardoor Kinderspeelboerderij De Koppenjan een groot succes in Friesland is.

Openingstijden en Tarieven Kinderspeelboerderij De Koppenjan en Pannenkoeken restaurant

Kinderspeelboerderij De KoppenjanZowel de kinderboerderij als het pannenkoeken restaurant zijn open vanaf 12:00 uur. Voor het restaurant kun je terecht op de dagen woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Tot 20:00 worden bestellingen verwerkt. Daarna is de keuken gesloten. Wil je toch liever op een ander tijdstip of op een andere dag langskomen? Wanneer je met een groep van minimaal 10 personen deze geweldige kinderboerderij wilt bezoeken, kun je reserveren.