Kinderspeelboerderij D’Elf Ieken

Kinderspeelboerderij D’Elf Ieken is onderdeel van een minicamping in het dorp Elsloo. Deze plaats ligt links van het mooie Appelscha. Sinds het jaar 2010 is de minicamping gaan uitbreiden door middel van het plaatsen van een kinder-en speelboerderij. En hoewel de speeltuin niet ontzettend groot is, staan er wel hele authentieke speeltoestellen uit de tijd van vroeger. De speelboerderij is heel overzichtelijk en is gelegen naast de kinderboerderij. Of je nou naar de kinderboerderij gaat voor een kinderfeestje, een dagje uit of een familiefeestje, hoe dan ook kun je bij Kinderspeelboerderij D’Elf Ieken een ontzettende leuke dag beleven.

Welke dieren zijn er bij Kinderspeelboerderij D’Elf Ieken?

Kinderspeelboerderij D' Elf IekenDe dieren die je op deze kinderboerderij vind zijn voornamelijk kleine schapen en dwerggeiten. Het leukste is om de kinderboerderij in het voorjaar te komen bekijken. Rond die tijd worden er namelijk altijd nieuwe geitjes en lammetjes geboren. In het binnenterrein kun je konijnen zien. De skelterbaan die onderdeel is van de speelboerderij, loopt door de dierenweide heen.

De Kinderspeelboerderij D’Elf Ieken

Als het om de speelboerderij gaat is er aan de jongste en aan de oudere kinderen gedacht. Zo kunnen de oudere kinderen zich vermaken op grote schommels, de kabelbaan, skelters een familiedraaimolen en een springkussen. Terwijl de jongere kinderen plezier beleven door van de glijbaan te gaan, te schommelen en door gebruik te maken van de traptrekkers. Ook is er naast een grote zandback een wip en 2 wipkippen. Maar ook de kleinste kinderen zijn welkom op het springkussen. Vier jaar na het openen van de speelboerderij is er een water- en zandtoestel neergezet.

Let op: Honden zijn in Kinderspeelboerderij D’Elf Ieken niet toegestaan. Hierdoor kun je gerust door de speeltuin lopen zonder extra op te hoeven letten dat je nergens in stapt.

Boerderijwinkel

Vind je het gezellig om je dagje uit af te sluiten door bijvoorbeeld koffie, thee of iets fris te drinken met iets lekkers erbij? Kom dan naar de boerderijwinkel om daar iets te nuttigen. Daarnaast worden er in deze winkel ook verschillende streekproducten verkocht. En wil je iemand een leuk cadeaupakket geven? Ook die zijn hier te vinden.

Openingstijden en Tarieven Kinderspeelboerderij D’Elf Ieken

Tijdens de maanden maart t/m oktober is Kinderspeelboerderij D’Elf Ieken geopend. Voor kinderen van 1 tot 12 jaar betaal je een entree van € 3 euro.