Kerstsprokkelfair Rijperkerk

De kerstsprokkelfair Rijperkerk is misschien wel de kerstmarkt in Friesland die het vroegst plaatsvindt. Velen kerstmarkten beginnen half december, maar de kerstsprokkelfair Rijperkerk begint al op donderdag 21 november 2019. Al meer dan 20 jaar komen er elk jaar duizenden bezoekers op de Kerstsprokkelfair af. De markt straalt een Duitse sfeer uit wat nostalgie met zich meebrengt. Dit komt door het ruime aanbod aan brocante cadeaus die heel leuk zijn om met de kerst te geven. Vier dagen lang heb je de kans om te genieten van gezellige muziek en verschillende demonstraties. Denk hierbij aan bloemschikken en koken. Geniet van theater en modeshows. Verder kun je op deze nostalgische kerstmarkt een mooi kerstcadeau uitzoeken. De kerstmarkt vindt plaats op Terrein De Vertakking, Binnendijk 73 in Rijperkerk.

Heerlijk warm op de Kerstsprokkelfair

In 2019 kun je heerlijk in de warmte genieten van de overdekte kerstmarkt in Rijperkerk. Wanneer je hier bent zul je al snel merken dat je in een nostalgische wereld rondloopt. Omdat zij zich hebben laten inspireren door de Duitse kerstmarkten, kan het heel goed zijn dat de Kerstsprokkelfair jou aan de kerstmarkten over de grens doet denken. Zo vind je er verschillende houten huisjes die gezellig verlicht zijn. En wie weet kom je naast de verschillende stands met kerstversiering ook weer de bloemsierkunst tegen. Uiteraard zijn er weer opnieuw modeshows te zien en zullen er genoeg leuke activiteiten zijn. Hoewel het nog ongeveer een maand duurt voordat het echt kerst is kun je nu alvast weer genieten van alle voorbereidingen. Daar hoort natuurlijk ook een echte kerstsfeer bij.

Openingstijden en Tarieven kerstsprokkelfair Rijperkerk

Kerstsprokkelfair Rijperkerk
De kerstmarkt is op donderdag 21 november en zondag 24 november te bezoeken van 11:00 – 18:00 uur.

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 november is de gezellig ouderwetse kerstmarkt geopend van 11:00 – 21:00 uur.

Let op: deze kerstmarkt is niet gratis, behalve als je jonger bent dan 12 jaar.
Er geldt een entreeprijs van € 7,50 per persoon. Op de donderdag is er moeder en dochter dag en betaal je samen een bedrag van € 10,00.