EasyActive Heerenveen

Woon of werk je in het dorp Heerenveen en wil je even ontspannen door te gaan sporten? Kom dan naar EasyActive Heerenveen. Bij deze sportschool vinden ze het belangrijk om gezamenlijk te kiezen voor een gezond leven door o.a. genoeg te bewegen. Plezier hebben in het sporten staat bij EasyActive ook voorop. Als je nog niet zo goed weet wat jouw persoonlijke sportdoelen zijn dan wordt je hierin begeleidt. Op deze manier zorg je ervoor dat je je lidmaatschap optimaal benut en dat je regelmatig gaat sporten. Misschien weet je wel al wat voor doel je wilt bereiken. Ook dan helpen de instructeurs en trainers van de groepslessen jou graag op weg om dit te behalen. Jij bepaalt hoeveel begeleiding je nodig hebt en of dit blijvend is of tijdelijk.

Wat heeft EasyActive Heerenveen nog meer te bieden?

Misschien vind je het fijn om met een kleine groep doelgericht te gaan sporten. Dit kan met het 30Active programma waar je samen met 7 andere deelnemers werkt aan een specifieke training. Je kunt lenigheid, conditie, kracht of core training doen. Eén van de vier trainingen kies je uit en je workout kan beginnen. Voor deze kleine groepslessen maakt het niet uit of je nog maar net begonnen bent met sporten of dat je al veel sportervaring hebt. Voor elk niveau is er iets nieuwe te leren.

Groepsles EasyActive HeerenveenOok zegt de naam 30Active niets over de leeftijd. Dit programma is namelijk geschikt voor alle leeftijden. Door de intensieve trainingen heen zul je snel resultaat merken. Aan motivatie ontbreekt het niet. Jouw trainer helpt jou twee keer in de week om jezelf uit te blijven dagen. Door jezelf uit te dagen zet je namelijk steeds een stap verder waardoor je steeds sterker, leniger en fitter word. Ook helpt het dat je met een groep bent want op die manier kun je ook elkaar motiveren om er voor te gaan.

Naast dat het mogelijk is om groepslessen te volgen voor bijvoorbeeld Zumba of Crosscore kun je bij EasyActive Heerenveen natuurlijk ook zelfstandig sporten. Hier kun je lekker sporten op je eigen snelheid. Misschien heb je zelf al een trainingsplan uitgewerkt of heb je een schema van de trainers gekregen.

Handig om te weten

Het personeel bij deze sportschool vindt het heel belangrijk dat jij als sporter vooruitgang boekt. Daarom is het aan te raden om regelmatig even te overleggen hoe hoe jouw trainingen verlopen en hoe je het sporten vind gaan. Op deze manier kunnen de trainers jou bijsturen waar dat nodig is of tips geven hoe je nog beter kunt worden. Het is mogelijk om een kwartaalcheck te laten doen om te zien hoeveel vooruitgang je hebt geboekt. Hierbij wordt er niet alleen gelet op training, maar ook op je levensstijl en of je gezonde voeding binnenkrijgt.

Openingstijden EasyActive Heerenveen

Doordeweeks van maandag t/m vrijdag is sportschool EasyActive Heerenveen geopend van 8:00 – 22:00 uur. Op zaterdag en zondag ben je welkom om te komen sporten vanaf 9:00 tot 14:00 uur.