Bed and Breakfast Joarum

Tussen Bolsward en Winsum vind je Bed and Breakfast Joarum dat aan de rand van Kubaard gevestigd is. Deze woonboerderij ligt 7 minuten fietsen van Wommels vandaan. Dus mocht je vanuit Kubaard graag eens een kijkje willen nemen in het Zuivelmuseum it tsiispakhus, is dat qua afstand en kilometers prima te doen. Daarnaast is het dorp omgeven door oude dorpen met een landelijke stijl. Nog iets dat je misschien leuk vind om te weten is dat Bed and Breakfast Joarum gelegen is aan de Friese Elfsteden fietstocht.

Bed and Breakfast Joarum: de stijl

Iedere Bed and Breakfast heeft zijn eigen stijl, zo ook Bed and Breakfast Joarum. De woonboerderij is voorzien van twee comfortabele kamers. Eén van de kamers heet “de Zweedse kamer” en de andere heet “de Ruimzicht kamer”. Beide kamers hebben hun eigen inrichting en sfeer. De Zweedse kamer grenst aan een zitkamer waar je gezellig kunt opwarmen bij een houtkachel. Je kunt er dus ook voor kiezen om de zitkamer en De zweedse kamer als appartement te huren. Bed and Breakfast Joarum is een romantisch verblijf voor jou en je geliefde.

Bij Bed and Breakfast Joarum kun je door de compacte keuken zelf koken, mocht je dit graag willen. Daarnaast beschikt iedere kamer over een privé badkamer en kun je thee en koffie drinken op de kamer. Afhankelijk van welke kamer je huurt, is het mogelijk om gebruik te maken van een sauna.

Voor wat voor soort vakantie?

Bed and Breakfast JoarumDeze knusse Bed and Breakfast is een zeer geschikte verblijfplaats voor wanneer je even heerlijk wilt ontspannen. Je kunt bijvoorbeeld bij de open haard gaan zitten en er een romantische avond van maken. Daarnaast is deze woonboerderij in Kubaard ook een aanrader wanneer je van de natuur houdt. Je kunt namelijk een hele mooie fietstocht maken langs de Friese weilanden. Daardoor kun je er ook voor kiezen om er een actieve vakantie van te maken.